ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο ταλαντούχος πορτιέρο Δημήτρης Τσάμης μένει ΑργυράδεςΟ ταλαντούχος πορτιέρο Δημήτρης Τσάμης μένει Αργυράδες

Για τον 17χρονο μαθητή Δημήτρη Τσάμη η φετινή χρονιά θα του μείνει αξέχαστη. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά δείχνοντας το πλούσια ταλέντο και υπερασπιζόμενος σε αρκετούς αγώνες την εστία του πρωταθλητή Κρόνου και συμβάλλοντας στην επιτυχία της ανόδου στη Γ΄ Εθνική. Με την ανανέωση της συνεργασίας ο Κρόνος εξασφαλίζει ένα εξαιρετικό τρίο τερματοφυλάκων, ίσως το κορυφαίο της Γ΄ Εθνικής.

Ο Δημήτρης γεννημένος το 2001 έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στον ΑΠΣ Μπενίτσες με προπονητή τον Σπύρο Γιαννούλη. Την περίοδο 2016 – 17 είχε αρκετές συμμετοχές στην Α΄ κατηγορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού Μαντουκιού. Το 2017 – 18 έκανε το μεγάλο άλμα μπαίνοντας στην οικογένεια του Κρόνου. Και φέτος μετακομίζει στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής με τον Κρόνο με τις καλύτερες προσδοκίες για την εξέλιξή του και την ανάδειξη των πλούσιων προσόντων του.

Η επίσημη ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Τσάμης από τους συντελεστές των επιτυχιών της ομάδας την περσινή χρονιά παραμένει στην ομάδα για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Ευχόμαστε στον Δημήτρη υγεία, προσωπική  και οικογενειακή προκοπή και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.
 Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Δηλώσεις Δημήτρη Τσάμη στο www.argyrades.gr
«Ο πρόεδρος και η ομάδα πιστεύουν σε μένα και είμαι χαρούμενος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Κρόνο. Η ομάδα διαθέτει πολύ καλό δυναμικό, το κλίμα είναι πολύ καλό και με σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας δίνεται η δυνατότητα στον καθένα και ιδιαίτερα σε μας τους νέους να εξελιχθούμε!»