ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τα «Κασάρια» (Casarians) τραγουδάνε … ακόμα – Τρίτη 7/8 στο Blue Sea!Τα «Κασάρια» (Casarians)   τραγουδάνε … ακόμα – Τρίτη 7/8 στο Blue Sea!

Τα «Κασάρια», “the Casarians”, μια ροκ μπάντ ξανασμίγουν μετά από 4 χρόνια και τραγουδάνε ... στον φιλόξενο χώρο του Blue Sea την Τρίτη 7/8, ώρα 10 μμ
Τα «Κασάρια» συγκροτήθηκαν ωα μουσικό σχήμα το 2011, η πορεία τους  συνεχίστηκε μέχρι το 2014 και απόκτησαν φανατικούς θαυμαστές δείχνοντας ότι είναι … θαυματουργά. 

Παίζουν ελληνικά και ξένα ροκ τραγούδια και χάρη στην ποιότητά τους προσελκύουν ανθρώπους όλων των ηλικιών! Δηλώνουν αμετανόητοι ερασιτέχνες (εραστές της τέχνης) και τραγουδούν από χόμπι και δεν έχουν στόχο τον επαγγελματισμό.
Η σύνθεσή τους είναι αποτέλεσμα φιλικών δεσμών και παρέας χρόνων: Καββαδίας Σάκης (Νικολούτσου) (τραγούδι, πλήκτρα, ακουστική κιθάρα), Καββαδίας Βασίλης (Πρ. Παπασπύρου) (Ντραμς), Καταβάτης Γιώργος (Κάρα) (μπάσο), Κουλούρης Κώστας (Ρόμπι) (ηλεκτρική κιθάρα). Το συγκρότημα πλαισιώνουν με τις γλυκές φωνές και τις ωραίες παρουσίες τους οι: Ελεάνα Μουζακίτη και Ειρήνη Πανδή. Έτσι ξεκίνησαν και έκαναν εμφανίσεις με φίλους τους: Γιάννη Γιαννιώτη (Μαρίνο), Ανδρέα Γαστεράτο, Γιώργο Λεούση και Θανάση Κουλούρη .

Μετά από 4 χρόνια θα υπάρχουν δικαιολογημένες απουσίες και αλλαγές στη σύνθεση. Έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι με τη μεγάλη επιστροφή του Βασίλη Καββαδία (Πρ. Παπασπύρου) μετά τη μεγάλη περιπέτεια που ξεπέρασε με έναν πραγματικό ηρωισμό της καθημερινής ζωής. Παρών και από τα βασικά στελέχη: Σάκη Καββαδία (Νικολούτσου), Κώστα Κουλούρη (Ρόμπι). Από εκεί και πέρα νέα πρόσωπα: Κώστας Κουλούρης και ο Γερμνός Tom Seefried.

Και φυσικά «Κασάρια» χωρίς Γιάννη Γιαννιώτη δε γίνεται. Είναι σα να λέμε Κέρκυρα, χωρίς ... Ποντικονήσι. Βροντερό παρών και από τον Γιάννη που έχει τον τρόπο να ξεσηκώνει… Άλλωστε, όχι μόνο καλλιτεχνικά, αλλά και ποδοσφαιρικά δικαιολογεί  τον τίτλο «κασάρια»
Εν κατακλείδι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για μια αξέχαστη ροκ βραδιά

Φυσικά στηρίζουμε με πάθος κασάρια, τουρτσέτες, δραπάνια…