ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ενθουσίασαν τα «Κασάρια» (Casarians) - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖΕνθουσίασαν τα «Κασάρια» (Casarians)   

Τα «Κασάρια», “the Casarians”, και οιφίλοι τους,  μια ροκ μπάντ,  ξανάσμιξαν μετά από 4 χρόνια και ενθουσίασαν το φανατικό κοινό τους στον φιλόξενο χώρο του Blue Sea την Τρίτη 7/8 στον Άη Γιώργη Αργυράδων.

Τα «Κασάρια» έπαιξαν ελληνικά και, κυρίως, ξένα ροκ τραγούδια και ξεσήκωσαν το κοινό τους που αποτελείται από  ανθρώπους όλων των ηλικιών!

Με δικαιολογημένες απουσίες και αλλαγές στη σύνθεση έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι με τη μεγάλη επιστροφή του Βασίλη Καββαδία (Πρ. Παπασπύρου) μετά τη μεγάλη περιπέτεια που ξεπέρασε με έναν πραγματικό ηρωισμό της καθημερινής ζωής και αυτό επέδρασε ευεργετικά στην απόδοσή τους και φάνηκε στην πίστα.

 Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό τα βασικά στελέχη: Ο Σάκης Καββαδίας (Νικολούτσου), ο «Νούνος» του συγκροτήματος, όσο χαμηλών τόνων είναι στην καθημερινή του ζωή, τόσο πάθος δείχνει στη σκηνή έχοντας την ικανότητα να ξεσηκώνει το πλήθος. Εξαιρετικοί οι Κώστα Κουλούρης (Ρόμπι) και τα νέα πρόσωπα: Κώστας Κουλούρης και ο Γερμανός Tom Seefried.

Βροντερό παρών και από τον Γιάννη που έχει τον τρόπο να ξεσηκώνει… και να αποθεώνεται. Ειδικότερα με τραγούδι του Τζ. Πανούση … δεν παίζεται. Ο Ανδρέας Γαστεράτος από τα ιστορικά στελέχη του συγκροτήματος γοήτευσε με την κιθάρα και τη μελωδική φωνή του. Έκτακτη συμμετοχή και του Μάχου Κισκήρα που δίκαια χειροκροτήθηκε.
Ήταν μια αξέχαστη ροκ βραδιά και ευχή όλων τα «Κασάρια» να συνεχίσουν την πορεία τους.


ΦΩΤΟ Φιλήμονaς Μηνάς (Οι 8 πρώτες)