ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Β. Λιναρά-Μέλος Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας: Πρόταση μομφής κατά του Συντονιστή της ΝΕ Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου ΤόμπρουΒ. Λιναρά-Μέλος Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας: Πρόταση μομφής κατά του Συντονιστή της ΝΕ Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Τόμπρου

Πρόταση μομφής κατά του Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Τόμπρου κατέθεσε το μέλος Βούλα Λιναρά.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook καταγγέλλει τον Συντονιστή της ΝΕ
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 «Με τη παρούσα επιστολή εκφράζω τη δυσαρέσκεια μου για την ανάρμοστη πράξη του Συντονιστή που δεν συνάδει με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς, τους σκοπούς που υπηρετούμε και τη θέση που κατέχει. Άρω την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του την οποία έδειξα κατά την εισαγωγή μου στη Νομαρχιακή.

Συγκεκριμένα για πολιτικές σκοπιμότητες και κατόπιν άνωθεν εντολής, μεσολάβησε ώστε να απολυθώ από τη δουλειά μου χωρίς λόγο. Με περισσή αναισχυντία το ομολόγησε ο ίδιος στις 16/6 στα γραφεία του κόμματος κατά τη διάρκεια της Νομαρχιακής αλλά και τηλεφωνικά. Επειδή το προηγούμενο χρονικό διάστημα αντιλήφθηκα παρόμοια φαινόμενα υπονόμευσης με συγγενικά του πρόσωπα, πιστεύω ότι δεν έχει ορθή κρίση και δεν μπορεί να λάβει σωστές αποφάσεις προς όφελος της Κέρκυρας και του κόμματος, διότι καθοδηγείται από κυκλώματα.

Πρόκειται για ανθρωποφαγία και αποσκοπεί στην απομάκρυνση μου από το κόμμα. Επειδή εκφράζω ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας που επιθυμεί να ζει και να εργάζεται έντιμα με αξιοπρέπεια, έχω ηθική υποχρέωση να καταγγείλω τα κρούσματα διαπλοκής. Θα δείξω ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος προσέγγισης της πολιτικής, χωρίς συντεχνιακές νοοτροπίες. Παρόμοια προσπάθεια υπονόμευσης έχει επιχειρηθεί και από άλλα μέλη της Νομαρχιακής που έχουν εισχωρήσει σε κυκλώματα.

Πρέπει να διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου συντονιστή και επί την ευκαιρία να τονίσω ότι δεν θα πρέπει να μετέχουν συγγενείς μέχρι 4ου βαθμού.

Πρόκειται για πρόταση μομφής που ζητώ να τεθεί στην κρίση της Νομαρχιακής.

Με εκτίμηση Λιναρά Παρασκευή

Μέλος της Νομαρχιακής Κέρκυρας».