ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στον αέρα 260.000 χιλιάδες ευρώ για την ασφαλτόστρωση προς τον ΧΥΤΑ Ν. ΚέρκυραςΣτον αέρα 260.000 χιλιάδες ευρώ για την ασφαλτόστρωση προς τον ΧΥΤΑ Ν. Κέρκυρας.

Άλλες 260.000 ευρώ από τις τσέπες του ελληνικού λαού πηγαίνουν στον αέρα εξαιτίας της εμμονής του Δήμου, της Κυβέρνησης και της ΠΙΝ να λειτουργήσει η χωματερή της Λευκίμμης ως ΧΥΤΥ. Για αυτή τη χωματερή για την οποία ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί ότι δε θα πέσει ούτε χαρτοπετσέτα!

Για αυτή τη χωματερή που εύκολα μετονομάζεται σε ΧΥΤΑ ή ΧΑΔΑ ή όπως αλλιώς βολεύει την κεντρική και τοπική εξουσία και που μόνο σοβαρές επιπτώσεις έχει στην υγεία των κατοίκων και το φυσικό περιβάλλον.

Για αυτή τη χωματερή που δεν την θέλουν οι κάτοικοι και αγωνίζονται εδώ και 10 χρόνια με ηρωισμό και αυταπάρνηση και που είναι αποφασισμένοι να μη λειτουργήσει ποτέ!

Όμως οι δημοτικοί μας άρχοντες προχωρούν σε έργα στον ΧΥΤΑ Νότιας Κέρκυρας και ας δε λειτουργήσει ποτέ.
Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένο ότι οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα μετά την υπογραφή της σύμβασης με τον εργολάβο δημοσιεύεται στον τοπικό τύπο η προκήρυξη του διαγωνισμού του Δήμου Κέρκυρας επιλογής αναδόχου για το έργο «Ασφαλτόστρωση της οδού πρόσβασης στον Χ.Υ.Τ.Υ. Νότιας Κέρκυρας, θέση Μεσοράχια της Δ.Ε. Λευκιμμαίων» προϋπολογισμού μελέτης 260.483,87 € (χωρίς Φ.Π.Α.).

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου πρόσβασης στον Χ.Υ.Τ.Υ. Νότιας Κέρκυρας στην Δ.Ε. Λευκιμμαίων.

Πιο συγκεκριμένα θα γίνει κατασκευή οδοστρώματος με υπόβαση, βάση και ασφαλτοτάπητα καθώς και τα απαιτούμενα τεχνικά έργα.

Ως ημερομηνία λήξης παραλαβής των προσφορών ορίζεται η 23/10/2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 π.μ., η δε ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 30/10/2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00.