ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Κεραυνό Αγίου Νικολάου 3 – 1 την Άφρα

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Κεραυνό Αγίου Νικολάου 3 – 1 την Άφρα
Ιδανικό ξεκίνημα για τον Κεραυνός χθες, Σάββατο 30/9, στην πρεμιέρα της Α΄ κατηγορίας στο γήπεδο του Πετριτή που νίκησε τον Ατρόμητο Άφρας με 3 – 1. Μια δίκαιη νίκη με καλή απόδοση, κυρίως, στο Β΄ ημίχρονο.

Μόλις στο 3΄μετά από εκτέλεση φάουλ σε χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή ο Κεραυνός κέρδισε πέναλτι και ο Θρασύβουλος δεν έχασε την ευκαιρία να γράψει το 1 – 0. Και πάλι ο Θρασύβουλος με πλασέ μάσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 2 – 0.
Οι φιλοξενούμενοι αφυπνίστηκαν, εκμεταλλεύτηκαν τον ευνοϊκό αέρα, πίεσαν και με τον Ζώτο μείωσαν σε 2 – 1, ενώ είχαν και δοκάρι.

Δυνατά μπήκε ο Κεραυνός στο Β΄ ημίχρονο, είχε ευκαιρίες με Καλησπεράτη και Ν. Μίαρη και δοκάρι με τον Καλησπεράτη, ο οποίος στο 78΄εκτέλεσε φάουλ και με κεφαλιά ο Χ. Μίαρης διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.
Διαιτησία: Κάντας, Καλυβιώτης, Τζόνας
Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Κ. Καλούδης) Τσουκιάς, Ν. Δημουλής, Ε. Καλούδης, Χ. Μίαρης, Ν. Μίαρης, Τάσσης, Καββαδίας, Μαράι, Χ. Μηνάς, Καλησπεράτης, Θρ. Καλούδης. Έπαιξαν και οι: Κ. Ρέβης, Λέσσης, Τρ. Ρέβης, Βλαχόπουλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΦΡΑΣ Βραδής, Παρασκευάς, Μικάλεφ, Πανάρετος, Ασπιώτης, Ζώτος, Άνθης, Βίτσος, Μούτας, Ρίγγας, Σ. Ζώτος. Έπαιξαν και οι: Ιωαννίδης, Μαυρωνάς