ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Λαϊκή Συνέλευση Λευκίμμης: Συμπαράσταση στον 32χρονο διαδηλωτήΛαϊκή Συνέλευση Λευκίμμης: Συμπαράσταση στον 32χρονο διαδηλωτή

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συνέλευσης Λευκίμμης, με την οποία τονίζει τη συμπαράστασή της προς τον 32χρονο διαδηλωτή που έχασε το χέρι του κατά τη διάρκεια κινητοποίησης στις 26/8.

Η ανακοίνωση

Ως πρωτοβουλία ενάντια στο ΧΥΤΑ Λευκίμμης συμπαραστεκόμαστε στον 32χρονο διαδηλωτή που έχασε το χέρι του κατά τη διάρκεια κινητοποίησης στις 26/8.

Οι τοπικές αρχές μαζί με την κυβέρνηση φέρουν την πολιτική ευθύνη για τον τραυματισμό του. Με την απόφαση τους για μεταφορά όλων των σκουπιδιών του νησιού στον ακατάλληλο χώρο του ΧΥΤΑ Νότιας Κέρκυρας, και την επιβολή της απόφασης αυτής με τη βία των ΜΑΤ, μετατρέποντας την περιοχή σε μία κατεχόμενη ζώνη, είναι αυτοί που δημιούργησαν αυτή την έκρυθμη κατάσταση στη Λευκίμμη.

Καλούμε όλο τον Κερκυραϊκό λαό να συμπαραταχθεί στις γραμμές του ανοιχτού, ανυποχώρητου, πολιτικού αγώνα για τη σωτηρία της Λευκίμμης και του Τεμπλονίου, αλλά και για ένα νησί καθαρό από σκουπίδια, κόντρα στα επιχειρηματικά σχέδια υποβάθμισης της ζωής μας.