ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ένας πολύ δυνατός Κρόνος δημιουργείται


Ένας πολύ δυνατός Κρόνος δημιουργείται

Δεν μπορούν να βγουν απόλυτα συμπεράσματα για το τι θα παρουσιάσει μια ομάδα βλέποντάς την στα φιλικά, όμως κάποια δείγματα γραφής προμηνύουν το μέλλον. Ο Κρόνος και ο πρόεδρος Ι. Καραϊσαρλής, με το ΔΣ, έκαναν την υπέρβαση και έφεραν αρκετούς και καλούς παίκτες για να συμπληρώσουν το ρόστερ και να μπορεί η ομάδα να ξεχωρίσει στη νέα κατηγορία.

Τα φιλικά δε μετράνε, αλλά έχοντας στην Ηγουμενίτσα αντίπαλο τον έμπειρο στην κατηγορία Θεσπρωτό και βλέποντας τη φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης 29/8, φάνηκε ότι ο Κρόνος αλλάζει προς το καλύτερο, υπάρχουν δείγματα δημιουργίας μια ομάδας πολύ δυνατής, αφού οι δυνατότητες και η δυναμική των παλιών παικτών είναι γνωστές, αλλά και οι νεοφερμένοι στην ομάδα έδειξαν ότι είναι εγνωσμένης αξίας για την κατηγορία και θα βοηθήσουν στο αγωνιστικό και ποιοτικό ανέβασμα της ομάδας.

Ένα άλλο πολύ θετικό στοιχείο είναι ότι μια ντουζίνα παίκτες είναι μαζί όχι μόνο από την περσινή ομάδα, αλλά 2-3 χρόνια και υπάρχει χημεία και κυρίως καλά αποδυτήρια. Αν υπολογίσουμε ότι τουλάχιστον στο οικονομικό κομμάτι, εκεί που οι περισσότερες ομάδες δυσκολεύονται, ο Κρόνος έχοντας την εγγύηση που λέγεται Ι. Καραϊσαρλής, δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, όλα μπορούν και θα πάνε καλά.

Μοναδικό μειονέκτημα και πρόβλημα η έδρα της ομάδας, αφού αναγκάζεται να παίξει στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι, πάνω από 30 χιλιόμετρα μακριά από τις Αργυράδες και αυτό δε βοηθάει καθόλου.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Θεσπρωτό με γκολ του Κοιλιάρα στο 57΄ νίκησε 1-0 και μένει η καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές της ομάδας με τον Νίκο Θεοδοσιάδη να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.

ΠΗΓΗ: Σπύρος Πίκουλας, enimerosi.com