ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Το ευχαριστώ του Κρόνου στην ΠΑΕ ΚέρκυραΔυο σπουδαίοι και εξελίξιμοι παίκτες μετακινήθηκαν δανεικοί από τον ΑΟ Κέρκυρα στον Κρόνο. Πρόκειται για τον Ρενάτο Σπαχίου και τον Στράτο Λάμπογλου που από το φιλικό στην Άρτα με την ΑΕ Καραϊσκάκης έδειξαν ένα δείγμα της αξίας τους. Δυο ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν σημαντικά τον Κρόνο. Φυσικά η ΠΑΕ Κέρκυρα δεν επέλεξε τυχαία τον Κρόνο. 

Μια ομάδα με αξιόπιστο διοικητικό ηγέτη, με καλή διοίκηση και στόχους. Μια κίνηση που αναβαθμίζει τις σχέσεις των δυο ομάδων προς όφελος του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου. Φυσικά και η Διοίκηση Γ. Καραϊσαρλή με επίσημη ανακοίνωσή της εκφράζει το "ευχαριστώ" προς την ΠΑΕ

Η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ του ΑΠΣ Κρόνος ευχαριστούν θερμά την ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα που επέλεξε και εμπιστεύτηκε την ομάδα μας για τη μετακίνηση με τη μορφή δανεισμού των δυο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών Ρενάτο Σπαχίου και Στράτο Λάμπογλου.
Θεωρούμε ότι η συνεργασία και οι καλές σχέσεις μεταξύ των δυο ομάδων συμβάλλουν στην πρόοδο του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου.