ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Φιλική ισοπαλία του Φαίακα στη Στρογγυλή – Μεταγραφή Α. ΒλαχόπουλουΦιλική ισοπαλία του Φαίακα στη Στρογγυλή – Μεταγραφή Α. Βλαχόπουλου

Ο Φαίαξ Μαραθιά με την τεχνική καθοδήγηση του Σπύρου Νικομάνη δείχνει από τα πρώτα φιλικά ότι φέτος μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΚ.
Το Σάββατο 8/9 στο γήπεδο της Στρογγυλής ο Φαίαξ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην τοπική ομάδα που αγωνίζεται στην Α1. Παρά τη λευκή ισοπαλία ο Φαίαξ είχε ευκαιρίες να πάρει ακόμα και τη νίκη.

Να σημειωθεί ότι ισόπαλα έληξαν και τα δυο προηγούμενα  φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Α΄κατηγορίας εκτός έδας. Συγκκεριμένα με Αστέρα Μωραϊτίκων 1 – 1 και Ηρακλή Αγ. Δέκα 2 – 2.
Παράλληλα ο Φαίαξ ανακοίνωσε μια ακόμα σημαντική μεταγραφή. Πρόκειται για τον Α. Βλαχόπουλο από την Αστραπή Πέλλας. Οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει στον Φαίακα που θα αποκτήσει και τερματοφύλακα.
Η Ανακοίνωση:
Η ομάδα μας Φαίαξ Μαραθιά είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην οικογένειά του τον ποδοσφαιριστή Βλαχόπουλο Αλέξανδρο από Αστραπή Πέλλας . Του ευχόμστε μια υγήη και πετυχημένη ποδοσφαιρική σαιζόν .