ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Από τον ΑΟ Κέρκυρα και τον Ολυμπιακό στον Κρόνο ο Θωμάς Τριαντάφυλλος: «Ήρθα για να ξαναβρώ τον δρόμο μου»Από τον ΑΟ Κέρκυρα και τον Ολυμπιακό στον Κρόνο ο Θωμάς Τριαντάφυλλος: «Ήρθα για να ξαναβρώ τον δρόμο μου»

Και με τη βούλα στον Κρόνο ο 22χρονος πορτιέρο Θωμάς Τριαντάφυλλος που επίσημα ανακοινώθηκε η μεταγραφή του. Αν διαβάσετε το βιογραφικό του νεαρού τερματοφύλακα θα τα … χάσετε, αφού πριν συμπληρώσει τα 21 χρόνια του εντάχτηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς! Όμως στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον ΑΟ Κέρκυρα και από εκεί πήρε το δρόμο προς τη Βέροια.

Ο Θωμάς γεννήθηκε στο Μαντούκι στις 14/9/1996 και τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα από 12 χρονών τα έκανε στις Ακαδημίες του ΑΟ Κέρκυρα και συνέχισε στον ΑΟ Κέρκυρας στη Β΄ Εθνική.
Φέτος, στο τέλος Ιουλίου ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στη Σπάρτη, αλλά “χάλασε” στο και πέντε.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν ότι ο Θωμάς Τριανταφυλλος ανήκει στην οικογένεια του Κρόνου για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Ευχόμαστε στον Θωμά υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.
Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.Οι δηλώσεις του Θωμά Τριαντάφυλλου στο www.argyrades.gr

«Επέλεξα τον Κρόνο για να ξεκινήσω αυτό που είχα αφήσει στη μέση. Επιδιώκω να ξαναβρώ τον δρόμο μου και να ανεβώ πάλι ψηλά. Προτίμησα τον Κρόνο γιατί ο πρόεδρος έχει δημιουργήσει μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Τόσο καιρό που είμαι στην ομάδα έχω διαπιστώσει ότι το κλίμα είναι πολύ καλό. Γνωρίζομαι με πολλά απιδιά από τον ΑΟ Κέρκυρα, αλλά και με ορισμένους που ήρθαν με μεταγραφή από ομάδες εκτός νησιού. Πιστεύω πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστέψουμε σε μας και την ομάδα θα φτάσουμε πολύ ψηλά. Χρειάζεται όμως νεα έχουμε το κεφάλι σκυμμένο και να δουλεύουμε σκληρά. Μόνο έτσι θα πετύχουμε κάτι πολύ καλό».