ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κινητοποίηση στο ΑΤ Λευκίμμης για τις προσαγωγέςΚινητοποίηση στο ΑΤ Λευκίμμης για τις προσαγωγές

Όσο οι κάτοικοι της Λευκίμμης και της Νότιας Κέρκυρας κλιμακώνουν τους δίκαιους αγώνες τους ενάντια στον παράνομο ΧΥΤΑ που θάβει το νησί στα σκουπίδια και την αστυνομοκρατία που θυμίζει τις πιο μαύρες σελίδες της Ιστορίας μας, τόσο εντείνεται η κρατική βία και τροmοκρατία.

Σήμερα το κλίμα δυναμιτίστηκε από την προσαγωγή δυο ατόμων στο ΑΤ Λευκίμμης  και μιας σύλληψης, το πρωί, με αποτέλεσμα τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων, όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκίμμης.

Σήμερα το πρωί έγιναν δύο προσαγωγές και μία σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του startmedia.gr, το πρωί της Πέμπτης ένα ηλικιωμένο ζευγάρι , όπως κάθε πρωί , έτσι και σήμερα πηγαίνοντας στα κτήματά τους , βρήκαν ΣΤΟΠ , από την ΕΛΑΣ και τους είπαν να τους δείξουν τις ταυτότητές τους  , όμως δημιουργήθηκε πρόβλημα με τις ταυτότητες και οδηγήθηκαν στο Α.Τ Λευκίμμης. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής , οι οποίοι βρέθηκαν έξω από το τμήμα για συμπαράσταση στους συγχωριανούς τους.
Λίγη ώρα αργότερα , στο Α.Τ Λευκίμμης , παρουσιάστηκε η κόρη των ηλικιωμένων και είχε έντονο διάλογο με τους αστυνομικούς , οι οποίοι την συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για εξύβριση κατά των αρχών.
Στην συνέχεια η γυναίκα , αφέθηκε ελεύθερη , ενώ σχηματίσθηκε σε βάρος της δικογραφία.
Συλλήψεις για ψύλλου πήδημα
Το θέμα έχει πάρει κωμικοτραγικές διαστάσεις και στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης γίνεται  ...χαμός!
Χαρακτηριστική η ανάρτηση του Βασίλη Σαμοϊλη, ποιητή:
ΠΗΔΆΕΙ Ο ΨΎΛΟΣ,ΜΑΣ ΠΆΝΕ ΣΤΟ ΤΜΉΜΑ......ΜΕ ΛΊΓΑ ΛΌΓΙΑ ΜΑΣ ΣΥΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΓΙΑ ΨΎΛΟΥ ΠΉΔΗΜΑ.....