ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Θεσπρωτός – Κρόνος Αργυράδων : Ο μεγάλος αγώνας της πρεμιέρας με Ηπειρώτη διαιτητή!Θεσπρωτός – Κρόνος Αργυράδων : Ο μεγάλος αγώνας της πρεμιέρας με Ηπειρώτη διαιτητή!

Στο πρόγραμμα της πρεμιέρας του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής ξεχωρίζει ο αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας την Κυριακή 30/9, στις 4 μμ μεταξύ του ιστορικού Θεσπρωτού  που στην 6η συνεχόμενη παρουσία του παρουσιάζεται ιδιαίτερα φιλόδοξος με υψηλούς στόχους. Από την άλλη για πρώτη φορά στην 50χρονη ιστορία του ο Κρόνος θα αγωνιστεί στη Γ´ Εθνική και έτσι η πρεμιέρα αποκτά ιστορικό και ξεχωριστό χαρακτήρα.

Είναι φανερό ότι και οι δυο ομάδες έχουν στόχο τη νίκη που θα τους δώσει ώθηση για να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Κρόνος θα έχει τη συμπαράσταση των πολυπληθών φιλάθλων του, αφού οι οργανωμένοι, οι «Τιτάνες» διοργανώνουν εκδρομή στη φιλόξενη Ηγουμενίτσα. 

Ο προπονητής Νίκος Θεοδοσιάδης δε θα έχει στη διάθεσή του τον αρχηγό Βασίλη Πετρόγιαννη που χειρουργήθηκε, χθες, Παρασκευή, με τις ευχές όλων να το συνοδεύουν, ώστε σιδερένιος να επανέλθει γρήγορα στους αγωνιστικού χώους. Δε θα έχει, επίσης, τον τραυματία και σκόρερ στον αγώνα του Super cup Μουζακίτη. 

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ο προπονητής  Νίκος Θεοδοσιάδης ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. που θα ξεκινήσει την Κυριακή 30/09 στις 16:00.

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ζάχος, Βάρελης, Τριαντάφυλλος, Πουλημένος,Μεσημέρης, Κωστακιώτης, Πολυχρονάκης, Γραικός, Αχείμαστος, Κονισπολιάτης, Λαμπόγλου, Παπαστεργίου, Κοιλιάρας, Χατζηδημητρίου, Χαρτσιάς, Σπαχίου, Κατσιαμήτας, Βλάσσης, Νταντιδης, Δαλαμήτρας.
Για αυτή την αναμέτρηση, η ΚΕΔ όρισε ως ρέφερι τον Ηπειρώτη, Γιώργο Μάντζιο, ο οποίος θα έχει για βοηθούς τους συντοπίτες του, Θανάση Θανασιά και Κώστα Λιόντο, ενώ, παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ματθαίος Κοφίτσας απ' τα Τρίκαλα.


Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου:

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, Ώρα έναρξης 16:00:

Μακεδονικός Φούφα - Τηλυκράτης Λευκάδας
Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας - Κρόνος Αργυράδων
ΑΟ Φλωριάδας Άρτας - Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας Καστοριάς
Αχέρων Καναλακίου Πρέβεζας - Θρίαμβος Σερβιανών Ιωαννίνων
Γρεβενά Αεράτα - Σούλι Παραμυθιάς
Μακεδονικός Σιάτιστας Κοζάνης - Ναυπακτιακός Αστέρας

Ρεπό: ΑΕ Λευκίμμης