ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Από τα σαλόνια της Β΄ Εθνικής στον Κρόνο ο Κώστας ΧαρτσιάςΑπό τα σαλόνια της Β΄ Εθνικής στον Κρόνο ο Κώστας Χαρτσιάς

Τέλος δεν έχουν οι μεταγραφές στον Κρόνο, αφού ο διοικητικός ηγέτης του Γιάννης Καραϊσαρλής έχει βάλει στόχο να δημιουργήσει μια ποιοτική ομάδα που να γράψει Ιστορία στη Γ΄ Εθνική. Η πολύ σπουδαία μεταγραφή του 26χρονου μεσοεπιθετικού Κώστα Χαρτσιά ενισχύει σημαντικά τον Κρόνο. Παίκτης με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, ταχύτητα και έφεση στο σκοράρισμα.

Ο Κώστας Χαρτσιάς γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 1992 και ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και έπαιξε με την ανδρική ομάδα στη Δ΄ Εθνική μέχρι 17 χρονών. Επόμενος σταθμός η Κ20 του Αστέρα Τρίπολης και αρχικά έπαιξε στην Γ΄ Εθνική, ως δανεικός από τους Αρκάδες με την Ζάκυνθο (27 συμμετοχές). Άλμα στα σαλόνια της Β΄ Εθνικής με Βύζαντα Μεγάρων (29 ), Νίκη Βόλου (5 – άνοδος στη Super League), Παναχαϊκή (2014 – 15 – 26 και 2015 – 16 29) και Α.Ε. Καραϊσκάκης (10 γκολ)  έχοντας συνολικά 89 συμμετοχές. Από το καλοκαίρι του 2017 αγωνιζόταν με τα χρώματα του Α.Ο.Χαλκίς και στη συνέχεια  στην Ερμιόνη.

Η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι ο Κώστας Χαρτσιάς ανήκει στην οικογένεια του Κρόνου για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Ευχόμαστε στον Κώστα υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.

Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Αποκλειστικές δηλώσεις του Κώστα Χαρτσιά στο www.argyrades.gr

«Σημαντικό ρόλο που ήρθα στον Κρόνο έπαιξε ο σεβασμός που έδειξε προς το πρόσωπό μου ο πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαλής. Μου έδειξε σεβασμό, όχι μόνο ως ποδοσφαιριστή, αλλά και ως άνθρωπο. Επίσης ο κόουτς Νίκος Θεοδοσιάδης  που συνεργαστήκαμε στην ΑΕ Καραϊσκάκης δεν ήρθε τυχαία στον Κρόνο. Γνωρίζω τον τρόπο που δουλεύει και θέλει να πετύχει. Άρα υπάρχουν όλες οι προυποθέσεις, ώστε αυτή η χρονιά σμε την ομάδα του Κρόνου να είναι χρονιά επιτυχιών. Προσωπικά θα κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ για να φτάσει όσο γίνεται η ομάδα ψηλότερα. Έτσι θα μου δοθεί η ευκαιρία να ξανανεβώ στη Β΄ Εθνική που έπαιζα τόσα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τον σεβασμό και τη συμπεριφορά του προς εμένα και τον κόουτς για την επιλογή. Όλοι μαζί και με τον κόσμο της ομάδας να προσπαθήσουμε να πανηγυρίσουμε επιτυχίες!»