ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις κατά του ΧΥΤΑ Λευκίμμης - Ραντεβού στο ΑχίλλειοΚλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις κατά του ΧΥΤΑ Λευκίμμης  - Ραντεβού στο Αχίλλειο

Όσο Κυβέρνηση – Δήμος – ΠΙΝ επιμένουν στην αδιέξοδη πολιτική τους που θάβει την Κέρκυρα στα σκουπίδια εμμένοντας στη λειτουργία της χωματερής Λευκίμμης ως ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΑ ή με άλλα κακόφημα ονόματα δια πυρός και σιδήρου, τόσο εντείνονται και οι αγώνες των Λευκιμμιωτών και των κατοίκων της Νότιας Κέρκυρας.  Ο Σύλλογος "Αλεύχιμμον" αποφάσισε να πραγματοποιήσει τέσσερις κινητοποιήσεις και μια από αυτές θα είναι έξω από το Αχίλλειο, την Τετάρτη στις 7.00 το βράδυ, όπου θα γίνει τελετή έναρξης του Συνεδρίου Απόδημων Επτανησίων.

Τιμώμενο πρόσωπο στην τελετή θα είναι ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας Αναστάσιος, ενώ τις εργασίες του Συνεδρίου θα κηρύξει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να γίνουν το επόμενο Σάββατο πορείες διαμαρτυρίας την ίδια ώρα, η πρώτη στον Περιφερειακό Λευκίμμης στο Νεοχώρι και η δεύτερη, με αυτοκινητοπορεία προς την πόλη της Κέρκυρας.