ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Οι Εκδηλώσεις του καλοκαιριού από τον Κεραυνό Αγίου Νικολάου
Οι Εκδηλώσεις του καλοκαιριού από τον Κεραυνό Αγίου Νικολάου

Ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου είναι από τα πιο υγιή ποδοσφαιρικά σωματεία του νησιού μας  που παρά τις μικρές δυνάμεις δίνει βαρύτητα στις Ακαδημίες και στην αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Παράλληλα ουκ ολίγες φορές έχει δείξει κοινωνική ευαισθησία με δράσεις και παρεμβάσεις σε κοινωνικά προβλήματα. Από τον … ισόβιο πρόεδρο Βασίλη Καλούδη μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο, όλοι αξίζουν συγχαρητήρια.
Ειδικότερα το καλοκαίρι διοργάνωσε πολιτιστικές εκδηλώσεις με επιτυχία,  όπως αναφέρεται και στην παρακάτω ανάρτηση στο ιστολόγιο της ομάδας. 
                      

Άλλο ένα καλοκαίρι τελείωσε και έρχεται η έναρξη του πρωταθλήματος.
Με τα 2 πανηγύρια που οργανώσαμε (στις 20/7 και στις 8/9) καταφέραμε να συγκεντρώσουμε σημαντικό μέρος των λειτουργικών εξόδων της φετινής χρονιάς, όπου το κόστος της κατηγορίας θα είναι αυξημένο. Ήδη καταφέραμε, από την έναρξη της προετοιμασίας να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα στους ποδοσφαιριστές μας.


Σαν ομάδα, προσπαθούμε να δείχνουμε τις κοινωνικές μας ανησυχίες, μη μένοντας αμέτοχοι στα γεγονότα της περιοχής μας, συμμετέχοντας και ενημερώνοντας όπως μπορούμε. Βλέπουμε ότι η συλλογικοποίηση των παιδιών του χωριού είναι ισχυρή, από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις προπονήσεις, τα κάλαντα και τα πανηγύρια που βοηθούν όλοι, τις δράσεις που οργανώνουμε όπως τον καθαρισμό της παραλίας, τις αιμοδοσίες, τις συλλογές ειδών πρώτης ανάγκης. Αυτό μόνο ευχάριστο μπορεί να είναι για ένα χωριό 400 κατοίκων.

Χωρίς χορηγούς και μεγάλα κεφάλαια, μόνο με την οικονομική στήριξη και το τρέξιμο των ανθρώπων του χωριού καταφέρνουμε να διατηρούμε την ομάδα για 40 και πλέον χρόνια, φέτος και στην Α κατηγορία. Βλέποντας τον αθλητισμό να έχει γίνει εμπόρευμα, προσπαθούμε να δρούμε εκτός αυτών των ορίων, για να μπορούμε να αθλούμαστε και να διαμορφώνουμε τον τόπο και την κοινωνία που ζούμε.

Ευχαριστούμε πολύ τους χωριανούς μας και τα γύρω χωριά που μας στήριξαν στις εκδηλώσεις, τα παιδιά που έτρεξαν για τον κοινό σκοπό και δίνουμε ραντεβού το χειμώνα στα γήπεδα.