ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δύο Βρετανίδες καταγγέλλουν ότι οι διακοπές τους στην Κέρκυρα μετατράπηκαν σε εφιάλτη - ΦΩΤΟ


Δύο Βρετανίδες καταγγέλλουν ότι οι διακοπές τους στην Κέρκυρα μετατράπηκαν σε εφιάλτη - ΦΩΤΟ
Τις δραματικές στιγμές που βίωσαν δύο Βρετανίδες στην Κέρκυρα περιγράφουν μετά το τέλος της περιπέτειάς τους προειδοποιώντας τους συμπατριώτες τους που επιλέγουν να επισκεφθούν την Ελλάδα για διακοπές.
Όπως εξομολογούνται, έκαναν διακοπές στην Κέρκυρα όπου ένα απόγευμα γνώρισαν μία παρέα Ελλήνων. Η μία από τις Βρετανίδες προκάλεσε τον έναν άνδρα να μπει με τα εσώρουχα στο νερό κι εκείνος το έκανε. Τότε οι δύο γυναίκες πήραν τα ρούχα του και τα έκρυψαν σε κοντινό σημείο, όπως ισχυρίζονται οι ίδιες.
Στη συνέχεια επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους όπου ωστόσο έφθασε η αστυνομία και τις συνέλαβε με την κατηγορία ότι είχαν κλέψει τα ρούχα και το ρολόι Ρόλεξ του άνδρα. Εκείνες αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ενώ οι φίλοι του νεαρού επέμειναν ότι τις είδαν να παίρνουν τα ρούχα και το ρολόι. Τελικά οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα όπου έπειτα από σωματικό έλεγχο όπου σχεδόν τις έγδυσαν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, τις οδήγησαν σε ένα βρωμερό κελί με λεκέδες αίματος παντού, όπως καταγγέλλουν.
Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι τις άφησαν σχεδόν 24 ώρες χωρίς φαγητό, ενώ τους προσέφεραν μόνο ένα γεύμα και ζεστό νερό. Επίσης, σημειώνουν ότι τους κατέσχεσαν τα κινητά τα οποία τους παραδόθηκαν την επόμενη ημέρα για 15 λεπτά, οπότε επικοινώνησαν με τους οικείους τους και τράβηξαν και τις φωτογραφίες από το βρωμερό κελί τους. Επιπλέον, υποχρεώθηκαν σε νομικά έξοδα ύψους περίπου 2.000 ευρώ.
Οι δύο γυναίκες καταγγέλλουν ότι παραβιάστηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους και προειδοποιούν όσους θέλουν να επισκεφθούν τη χώρα μας για τη μεταχείριση που θα λάβουν αν βρεθούν σε δύσκολη θέση.
Πηγή: Daily Mail - enikos