ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Καταγγελία της αστυνομικής βαρβαρότητας από διαδηλώτρια για τον ΧΥΤΑ ΛευκίμμηςΚαταγγελία της αστυνομικής βαρβαρότητας από διαδηλώτρια για τον ΧΥΤΑ Λευκίμμης

Μια διαδηλώτρια δημοσιοποίησε με την υπογραφή (Γη Ελευθερίου)από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγγελία για τον ξυλοδαρμό που υπέστη από αστυνομικούς και με συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Δημοσιεύουμε την καταγγελία και τις φωτογραφίες

«Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν μία μέρα αφότου αφέθηκα ελεύθερη, μετά τη σύλληψή μου στη Λευκίμμη εξαιτίας της συμμετοχής μου σε πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στο ΧΥΤΑ. Σκόπευα να μην τις δημοσιεύσω και να τις χρησιμοποιήσω μόνο στο δικαστήριο, καθώς δεν αποδεικνύουν τίποτα άλλο πέρα από την αστυνομική βαρβαρότητα, η οποία ούτως ή άλλως είναι πασίγνωστη. Καθώς όμως, απ' ότι μαθαίνω, ο εκπρόσωπος των συνδικαλόμπατσων συναντήθηκε με άτομα του ΔΣ του συλλόγου Αλεύχιμον, ενός συλλόγου που παίζει σημαντικό ρόλο στην αγωνιζόμενη τοπική κοινωνία (η οποία έχει δει μόνο ξύλο, χημικά, συλλήψεις, τρομοκρατία και επιβολή κατοχής από τις δυνάμεις της αστυνομίας), σκέφτηκα ότι χρήσιμη είναι μια υπενθύμιση του πώς αντιλαμβάνονται οι μπάτσοι το διάλογο.

Οι μπάτσοι ΔΕΝ αντιλαμβάνονται άλλο διάλογο, πέραν αυτού που περιέχει βρισιές, γκλομπιές, κλοτσιές, δακρυγόνα, κρότου λάμψης και χειροπέδες. Μετά από όσα έκαναν στη Λευκίμμη τους τελευταίους μήνες, αλλά και το καλοκαίρι του '08, δεν υπάρχει ούτε ένας Λευκιμμιώτης που να δικαιούται να ισχυριστεί πως δεν γνωρίζει ότι οι μπάτσοι είναι εγκληματίες. Από κει και πέρα, όσοι επιλέγουν συνειδητά να συνομιλούν με αυτούς τους εγκληματίες ,όσοι επιλέγουν να μιλάνε με τους συναδέλφους των δολοφόνων της Μαρίας Κουλούρη και να δηλώνουν μάλιστα ότι ο δρόμος τους με την αστυνομία είναι κοινός, ε, αυτοί πλέον είναι υπόλογοι στους συντοπίτες τους και στη συνείδησή τους.