ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Με τον Στράτο Λάμπογλου ενισχύεται επιθετικά ο Κρόνος!Με τον Στράτο Λάμπογλου ενισχύεται επιθετικά ο Κρόνος!

Την 11η μεταγραφή μετά από τις 12 ανανεώσεις βασικών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Κρόνος. Ο πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και η Διοίκηση έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη και ετοιμάζουν μια αξιόμαχη ομάδα που θα μπορέσει στην πρώτη της παρουσία στις επαγγελματικές κατηγορίες να μην είναι ο φτωχός συγγενής ή κομπάρσος, αλλά να έχει μια πολύ καλή πορεία.

Ο Στράτος Λάμπογλου ακολούθησε την προετοιμασία της πρώτης ομάδας του ΑΟ Κέρκυρα μέχρι την τελευταία μέρα. Τελευταία στιγμή δεν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και έτσι μετά από συντονισμένες ενέργειες του Γιάννη Καραϊσαρλή γίνεται κάτοικος Αργυράδων.


Ο Στράτος  είναι γεννημένος το 1999 και το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο δεν άργησε να φανεί. Οι σκάουτερ του ΠΑΟΚ τον ανακάλυψαν πρώτοι και τον ένταξαν στην ακαδημία τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει περάσει από τις Ακαδημίες και των τριών μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης: ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή. Επόμενος σταθμός του το 2016 η U20 του ΑΟ Κέρκυρας. Με την πρώτη ομάδα της Κέρκυρας προπονήθηκε κιόλας από το 2017. Και φέτος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον προπονητή Δημήτρη Σπανό. Αρκετές ομάδες στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε ενδιαφέρθηκαν για τον νεαρό Λάμπογλου, όμως ο ίδιος θέλησε να συνεχίσει στον Κρόνο.

Στα 19 του είναι ένα ταχύτατος επιθετικός που παίζει και στις δυο πτέρυγες, αλλά και ως επιτελικός μέσος με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και ντρίμπλα, χρησιμοποιώντας και τα δυο πόδια διαθέτει δυνατό σουτ με έφεση στο σκοράρισμα και με αίσθηση του χώρου. Στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να εξελιχθεί και να βοηθήσει την ομάδα.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι ο Στράτος Λάμπογλου ανήκει στην οικογένεια του Κρόνου για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Ευχόμαστε στον Στράτο υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.

Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Αποκλειστικές δηλώσεις Στράτου Λάμπογλου στο www.argyrades.gr : «Να διακριθώ μέσα από την ομάδα»

«Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα στον Κρόνο, μια ομάδα με υψηλούς στόχους, με έναν πρόεδρο και ανθρώπους που με το «καλημέρα» με έβαλαν στο κλίμα της ομάδας. Μια ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά και ως χαρακτήρες. Είναι πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα και πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να αναδείξω και να εξελίξω το ταλέντο μου. Άλλωστε παίζοντας στη Γ΄ Εθνική υπάρχουν ευκαιρίες και δυνατότητες για να ανεβεί κανείς πιο ψηλά. Χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι, ο ένας να βοηθά τον άλλο. Θέλω να διακριθώ μέσα από την ομάδα. Πρώτα από όλα να είμαστε υγιείς και όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε την ομάδα ψηλά!»