ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Φιλική πεντάρα του Κεραυνού Αγίου Νικολάου επί του Αστέρα Μωραϊτίκων
Φιλική πεντάρα του Κεραυνού Αγίου Νικολάου επί του Αστέρα Μωραϊτίκων

Δυο από τις ομάδες της Νότιας Κέρκυρα που δίνουν ιδιαίτερο βάρος στις Ακαδημίες τους, ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου και ο Αστέρας Μωραϊτίκων  βρέθηκαν αντιμέτωποι χθες, Τετάρτη 5/9 σε αγώνα προετοιμασίας στο γήπεδο του Πετριτή. Σε ένα ακόμα φιλικό – μετά τη νίκη με 1 – 0 επί της Αναγέννησης το Σάββατο - ο Κεραυνός άφησε καλές εντυπώσεις, με νίκη 5-0. Δυο γκολ πέτυχε ο Γιάννης Καλησπεράτης και από ένα οι Χαράλαμπος Μηνάς, Γιώργος Μίαρης και Γιώργος Τάσσης.


Παραθέτουμε και την ανάρτηση του Αστέρα από το FACEBOOK αποτελεί δείγμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού με τα όσα καλά γράφει για την «αντίπαλη» ομάδα και την αναγκαία αυτοκριτική …

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΩΡΑΙΤΙΚΩΝ 5 - 0

Τρίτο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα μας κόντρα στην αξιόλογη και νεανική ομάδα του Κεραυνού.

Ένα παιχνίδι μέσα από το οποίο φάνηκε μια ομάδα - ο Κεραυνός - η οποία είναι σαφώς πιο έτοιμη και πιο προπονημένη. Με νεανικό σχήμα, γρήγορα εξτρέμ και όρεξη για ποδόσφαιρο. Από την άλλη η ομάδα μας φάνηκε κουρασμένη, χωρίς αυτοματισμούς και με πολλά λάθη στην άμυνα. Λογικό, όταν λόγο της εξαιρετικής τουριστικής σεζόν οι περισσότεροι αθλητές μας είναι ακόμα στους χώρους εργασίας τους.

Η περίοδος της προετοιμασίας είναι σημαντική. Μια μεταγραφή ή μια θετική εμφάνιση μπορούν να δώσουν και στον πιο απαισιόδοξο οπαδό μια νότα ελπίδας για την νέα σεζόν.
Αλλά αυτό στην πραγματικότητα δεν σημαίνει τίποτα, πέρα από μια ευκαιρία για τις ομάδες να βρουν ρυθμό και για τους προπονητές αυτών να δοκιμάσουν σχήματα και συστήματα.

Το μοναδικό συστατικό το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία ενός εγχειρήματος αυτή την περίοδο, είναι η συνεχή δουλειά μέσα από τις προπονήσεις. Με παρουσία των αθλητών σε αυτές και όρεξη για τις προκλήσεις που έρχονται.

Συνεχίζουμε ...