ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μη μιλάς – μην αντιδράς δέρνει και συλλαμβάνει η ΕΛ.ΑΣΜη μιλάς – μην αντιδράς δέρνει και συλλαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ.

Μια νεκρή to 2008 – Ένας τραυματίας to 2018  - Ξυλοδαρμοί και συλλήψεις – άγρια καταστολή & κρατική τρομοκρατία στη μαρτυρική και περήφανη Λευκίμμη – Θάψιμο της Λευκίμμης και της Κέρκυρας στα σκουπίδια – αρρώστιες και καταστροφή του περιβάλλοντος: Όλα αυτά δε συνιστούν εγκλήματα;.

Απαγόρεψαν την κυκλοφορία, χθες, Τετάρτη 5/9 στην Κέρκυρα για να μην ενοχληθούν οι «επίσημοι» στη Φιέστα της ΠΙΝ για τους απόδημους Επτανήσιους. Ξυλοκόπησαν πολίτες που κυκλοφορούσαν στο δρόμο. Θύμισαν τις πιο μαύρες εποχές και προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.  στη σύλληψη ενός άνδρα 21 ετών με τη δαδικασία του αυτοφώρου.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της έντασης εξαιτίας του αποκλεισμού της Εθνικής Λευκίμμης από τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., πραγματοποιήθηκε μία σύλληψη με την διαδικασία του αυτοφώρου, η οποία αφορούσε έναν άνδρα 21 ετών, τον οποίο βαρύνουν οι κατηγορίες της εξύβρισης και της απείθειας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι εν λόγω άνδρας δεν είναι κάτοικος Λευκίμμης.
Όποιος δε συμμορφώνεται και δεν κάθεται στον καναπέ του  συλλαμβάνεται, είναι το μήνυμα της κυβερνητικής πολιτικής. Τα δημοκρατικά δικαιώματα και κατακτήσεις εν αναστολή. Ακόμα και αυτή η αστική δημοκρατία στον γύψο.