ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Αναβαθμίζεται» ο ΧΥΤΑ Λευκίμμης με τα «χρυσά» δέματα που σπάνε και θάβονται!«Αναβαθμίζεται» ο ΧΥΤΑ Λευκίμμης με τα «χρυσά» δέματα που σπάνε και θάβονται!

Ότι ο ΧΥΤΑ Λευκίμμης αποτελεί τη χρυσοτόκο κότα για τους εργολάβους που έχουν αναλάβει πολλά και διάφορα έργα με μεσολαβητές τους έρημους και απρόσωπους εκπρόσωπους που εμπαίζουν τον κερκυραϊκό λαό δεν υπάρχει αμφιβολία. Όπως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κατασπαταλούνται εκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα του ελληνικού λαού για τα «χρυσά σκκουπίδια» του ΧΥΤΑ Λευκίμμης που μεταφέρονται από το Τεμπλόνι με συνοδεία, όπως αρμόζει σε VIP με τεράστιο κόστος. Με τόσα χρήματα που σπαταλιόνται για να θάψουν τη Νότια Κέρκυρα στα σκουπίδια θα μπορούσαν να κατασκευάσουν εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης. Άλλα ως υπηρέτες των αφεντικών τους ξέρουν μόνο να χρησιμοποιούν τη βία και την τρομοκρατία ενάντια στους αγωνιζόμενους κατοίκους της Λευκίμμης και της Νότιας Κέρκυρας.

Σε αυτή την κατεύθυνση η σοβαρή καταγγελία των κατοίκων της Λευκίμμης που τονίζουν δημοσιεύοντας και σχετικές φωτογραφίες ότι οι «υπεύθυνοι» σπάνε τα δέματα για τα οποία εκατομμύρια ευρώ ξόδεψαν για να τα δεματοποιήσουν και να τα εναποθέσουν στον ΧΥΤΑ Λευκίμμης και στη συνέχεια, τα θάβουν με τα χώματα που μεταφέρονται καθημερινώς στον ΧΥΤΑ.

Η καταγγελία είναι σοβαρή και χρειάζονται απαντήσεις. Μάλιστα η αγανάκτηση έχει φουντώσει και ορισμένοι Λευκιμμιώτες αναφέρουν χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύοντας και φωτογραφίες: Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ,.....

Ξεκίνησαν οι εργασίες

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ Λευκίμμης μετά την υπογραφή της σύμβασης με τον εργολάβο την περασμένη Πέμπτη. Είναι φανερό ότι ο ΧΥΤΑ επιδιώκεται να λειτουργήσει ως ΧΥΤΥ για να θαφτεί η Νότια Κέρκυρα στα σκουπίδια. Ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος επεσήμανε ότι η ολοκλήρωση των εργασιών αναμένονται τέλος Δεκεμβρίου.