ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εξοπλισμός κλιματισμού – Εξωραϊσμός Ιατρείου ΑργυράδωνΕξοπλισμός  κλιματισμού – Εξωραϊσμός Ιατρείου Αργυράδων

Το Ιατρείο Αργυράδων που βρισκόταν σε τραγική κατάσταση άλλαξε όψη μέσα στο καλοκαίρι με τις εργασίες που έγιναν. Το ΔΣ του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών ομόφωνα αποφάσισε να αγοράσει και να προσφέρει για χρήση του Περιφερειακού Ιατρείου Αργυράδων ένα κλιματιστικό (air condition) και να επισκευάσει το δεύτερο κλιματιστικό (air condition) αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα στήριξης του έργου των ιατρών και τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπιζαν εξαιτίας των ελλείψεων ασθενείς και επισκέπτες.

Επίσης φρόντισε για την εκτέλεση εργασιών εξωραϊσμού του Ιατρείου, όπως το βάψιμο εσωτερικά και εξωτερικά και η τοποθέτηση αυτοκόλλητων σκίασης.

Αναλυτικά τα έξοδα για τις εργασίες:

Air Coiondition TOYOTOMI 380 ευρώ

Εγκατάσταση και απεγκατάσταση παλιού 110

Επισκευή παλιού air condition 80

Χρώματα – υλικά για βάψιμο 130

Εργατικά για βάψιμο 100

Αυτοκόλλητα σκίασης 80

Σύνολο 880

Αυτή ήταν μια καλή αρχή από τον Σύλλογο, χωρίς βέβαια να έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι καλύφτηκαν οι πραγματικές ανάγκες που έχει το Ιατρεί σε υλικοτεχνική υποδομή και μέσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΔΣ έχει αποφασίσει να περιορίσει την έκδοση των φύλλων της «ΦτΑ» από έξι σε πέντε, έτσι ώστε να εξοικονομείται ένα ποσό που θα διατίθεται για τις ανάγκες του χωριού. Φυσικά είναι αναγκαία η στήριξη από τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που μέχρι σήμερα ανταποκρίνονται πολύ ικανοποιητικά παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες.Το ευχαριστήριο της Διευθύντριας του ΚΥ Λευκίμμης

Η κ. Ανδριάνα Καββαδία που χρόνια υπηρετεί με συνέπεια, ανθρωπιά και με ξεχωριστή επιστημονική κατάρτιση στο ΚΥ Λευκίμμης προσφέροντας ανεκτίμητες υπηρεσίες σε κάθε πάσχοντα συνάνθρωπο εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση: 

Αξιότιμοι κύριοι-κυρίες

Με μεγάλη χαρά δεχτήκαμε την δωρεά του Συλλόγου σας προς το ιατρείο Αργυράδων και εκ μέρους του προσωπικού του Κ.Υ. Λευκίμμης καθώς και της ίδιας προσωπικά, επιθυμώ να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, για την στήριξη που παρείχατε στο Κ.Υ. με την ευγενική σας χορηγία, της προσφοράς ενός κλιματιστικού, της επισκευής του υπάρχοντος κλιματιστικού, το βάψιμο εσωτερικά και εξωτερικά του ιατρείου και την τοποθέτηση αυτοκόλλητων σκίασης.

Η ευγενική  σας αυτή χειρονομία αποκτά ιδιαίτερη σημασία αυτόν τον καιρό της οικονομικής κρίσης που ο χώρος της υγείας πλήττεται βάναυσα από τις περικοπές κονδυλίων με επιπτώσεις σε προσωπικό, επισκέπτες και ασθενείς.

Ευελπιστούμε  οι πράξεις αυτές να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση. Σας ευχόμαστε δύναμη και καλή υγεία σε εσάς και στους οικείους σας και καλή συνέχεια στο έργο σας.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ

Ανδριάνα Καββαδία