ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μουσικός επίλογος στο Mirsinie’ s garden σήμερα Σάββατο 8/9Μουσικός επίλογος στο Mirsinies garden σήμερα Σάββατο 8/9

Μουσικός επίλογος στο Mirsinies garden σήμερα Σάββατο 8/9, αφού θα είναι το τελευταίο Σαββατόβραδο του καλοκαιριού με ζωντανή μουσική. Από τη μια βρισκόμαστε προς το τέλος και από την άλλη ο Βασίλης Κυνηγόπυλος, ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού … μας εγκαταλείπει για το στρατό. Έτσι έρχεται το τέλος του φετινού μουσικού ταξιδιού με τα εξόχως διασκεδαστικά Σαββατόβραδα.

Ωστόσο το Mirsinies garden για καιρό ακόμα είναι πάντα έτοιμο να σας υποδεχτεί, κάθε στιγμή της ημέρας. Με πλήρες και χορταστικό πρωινό, snacks, αλλά και πλήρη γεύματα.
Σπιτικές σπεσιαλιτέ, ζουμερά κρέατα στη σχάρα, αλλά και ολόφρεσκα  θαλασσινά, συνθέτουν το παζλ, των καλοκαιρινών σας γεύσεων. Η Μυρσίνη, ο Αλέκος και όλο το προσωπικό αποτελούν εγγύηση για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Όσο για τον Βασίλη έχει τις ευχές όλων για να είναι η θητεία του όσο γίνεται καλύτερη.

Η σχετική ανάρτηση του Mirsinies garden

Σας προσκαλούμε να διασκεδάσουμε μαζί, το Σάββατο 8/9/18, το τελευταίο μουσικό Σαββατόβραδο για τη σεζόν 2018, αφού σε μερικές μέρες, το μπουζούκι της μπάντας μας, θα αναχωρήσει για το Διδυμότειχο, έχοντας .....''κλείσει συμβόλαιο'' με το 617 Μ/Κ ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ, για τους επόμενους 9 μήνες. Ας πιούμε λοιπόν ένα ποτήρι παραπάνω, για να του ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ!!!

Όσο για όλους εσάς, τους αγαπημένους μας φίλους, σας ευχαριστούμε από καρδιάς, που για ένα ακόμα καλοκαίρι, είχατε το Mirsinie's Garden, στην κορυφή της λίστας της διασκέδασης και των κοινωνικών σας εκδηλώσεων. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, αφού σας ευχηθούμε να είστε χαρούμενοι και να έχετε υγεία προσωπική, αλλά και οικογενειακή!