ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

STOP στα δημοκρατικά δικαιώματα από τα μπλόκα της Αστυνομίας - Απαγορεύεται η κυκλοφορία
STOP στα δημοκρατικά δικαιώματα από τα μπλόκα της Αστυνομίας  - Απαγορεύεται η κυκλοφορία

Δεν υπάρχει τέρμα στον αντιδημοκρατικό και αυταρχικό κατήφορο Κυβέρνησης – ΠΙΝ και Δήμου. Με βία – τρομοκρατία αντιμετωπίζουν τους αγώνες της μαρτυρικής Λευκίμμης και με κάθε είδους απαγόρευση ξυπνώντας μνήμες από τις πιο μαύρες περιόδους που έζησε η χώρα και σκυλεύοντας τις αξίες και τα ιδανικά της Αριστεράς.

Απαγόρευσαν σήμερα τετάρτη 5/9 το απόγευμα την κυκλοφορία δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στο ύψος του ξενοδοχείου «Σαν Στέφανο» στην Μπενίτσα για να μην περάσει κανείς από τους διαμαρτυρόμενους Λευκιμμιώτες προς το Αχίλλειο.

Κάτοικοι της Λευκίμμης και μέλη του Συλλόγου «Αλεύχιμον» είχαν προγραμματίσει ειρηνική μηχανοπορεία με σκοπό να βρεθούν στο Αχίλλειο, για την τελετή έναρξης του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Απόδημων και όπου γης Επτανησίων -υπό την αιγίδα της Π.Ι.Ν.- προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και να διαδηλώσουν κατά της λειτουργίας του Χ.Υ.Τ.Α. Νότου και της κρατικής βίας και τρομοκρατίας.

Όπως είναι φυσικό η ένταση στο σημείο ήταν μεγάλη, όπως  και η αγανάκτηση των κατοίκων της Νότιας Κέρκυρας.

Ας σημειωθεί ότι ακόμα και τουρίστες, οι οποίοι είχαν κατεύθυνση προς την πόλη της Κέρκυρας συνάντησαν την απαγόρευση της ΕΛ.ΑΣ., με τον δρόμο από τις Μπενίτσες προς την Κέρκυρα να είναι κλειστός. Έτσι σχηματίστηκαν και από τις δυο κατευθύνσεις μεγάλες ουρές αυτοκινήτων και προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος!

ΦΩΤΟ Π. Θεριανός FACEBOOK