ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δείπνο φιλίας για το Super Cup - «Αγώνα αλληλεγγύης»Δείπνο φιλίας για το Super Cup -  «Αγώνα αλληλεγγύης»

Όλοι προσδοκούν ο αγώνας του Σαββάτου για το Super Cup -  «Αγώνα αλληλεγγύης» μεταξύ δυο ιστορικών ομάδων της Νότιας Κέρκυρας του πρωταθλητή Κρόνου Αργυράδων και του κυπελλούχου ΟΦΑΜ θα είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Εξάλλου ο αγώνας έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στους πυρόπληκτους της Αττικής.

Η ΕΠΣΚ πήρε την πρωτοβουλία μα καλέσει τις δυο ομάδες σε δείπνο φιλίας την Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη.

Η ανακοίνωση

Σε συνέχεια της ενημέρωσης που είχατε στη σύσκεψη προετοιμασίας του «Αγώνα αλληλεγγύης» σας γνωρίζουμε ότι το δείπνο φιλίας, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και μέλη της διοίκησής σας (συνολικά 25 άτομα) θα παρατεθεί την Πέμπτη 13 του Σεπτέμβρη στο παραδοσιακό μεζεδοπωλείο - εστιατόριο «Το καντούνι της Έφης» στην πλατεία της Κέρκυρας.
Παρακαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση αυτή. 

Για την καλύτερη οργάνωση του έχει προηγηθεί σύσκεψη ΗΕΠΣΚ ενημέρωσε για σύσκεψη που έγινε για το σκοπό αυτό, με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το προεδρείο του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας είχε συνάντηση συνεργασίας με εκπροσώπους των σωματείων Ο.Φ.Α.Μ και Κρόνος Αργυράδων, που αγωνίζονται στο «κύπελλο αλληλεγγύης στις 15 Σεπτεμβρίου. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η προετοιμασία του αγώνα και ο εμπλουτισμός του με πρόσθετες παράλληλες εκδηλώσεις. Τυπικά γηπεδούχος στον αγώνα κληρώθηκε ο Ο.Φ.Α.Μ. Έγινε αναλυτική ενημέρωση και συντονισμός όλων των συμμετεχόντων και δόθηκε η υπόσχεση ότι όλοι θα μοχθήσουν για την επιτυχία αυτού του αγώνα».

Η πρόσκληση της ΕΠΣΚ: «Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας προσκαλεί όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα της Κέρκυρας να τιμήσει με την παρουσία του τον Αγώνα Αλληλεγγύης ερασιτεχνών μεταξύ των σωματείων Ο.Φ.Α.Μ - ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, στις 17.00 στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ Κέρκυρας.
Επισημαίνεται ότι τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ η ποδοσφαιρική διοργάνωση θα εμπλουτιστεί και με άλλες εκδηλώσεις».