ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γιάννης Καραϊσαρλής: «Αξίζαμε το Super Cup – Όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μεγάλες επιτυχίες»Γιάννης Καραϊσαρλής: «Αξίζαμε το Super Cup – Όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μεγάλες επιτυχίες»

Όσο ο Γιάννης Καραϊσαρλής έχει τη … μανία … συλλογής τίτλων, ο Κρόνος θα βρίσκεται σταθερά στον δρόμο των επιτυχιών. Χθες, Σάββατο 15/9 ο Κρόνος κατέκτησε την πρώτη κούπα της σεζόν, το Super Cup και με τον Γιάννη Καραϊσαρλή μετράει τέσσερις σε τέσσερα χρόνια! Κανείς, βέβαια, δεν αρνιέται ότι οι τίτλοι και οι επιτυχίες στον αθλητισμών είναι συλλογική υπόθεση και στον Κρόνο υπάρχουν άξιοι άνθρωποι που συμπαραστέκονται.


Όλοι αναγνωρίζουν  ότι ο διοικητικός ηγέτης του Κρόνου ο Γιάννης Καραϊσαρλής έχει καθοριστική συμβολή στην αναμόρφωση του Κρόνου την τελευταία 5ετία και στη δημιουργία μιας ομάδας που αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο! Και το έχει αποδείξει όχι μόνο στις επιτυχίες, αλλά και στα δύσκολα, αφού ο αθλητισμός δεν είναι μόνο επιτυχίες και νίκες, αλλά έχει και αποτυχίες.


Για τη χθεσινή νίκη του Κρόνου με  3-1 επί του αξιόμαχου ΟΦΑΜ και την κατάκτηση του Super Cup σε αποκλειστικές δηλώσεις στο www.argyrades.gr τόνισε:

«Η ομάδα ξεκίνησε με το δεξί, όπως τελειώσαμε την περσινή σεζόν, έτσι ξεκινήσαμε και τη νέα κατακτώντας έναν τίτλο. Πιστεύω ότι αξίζαμε το Super Cup, γιατί είμαστε καλύτεροι από τον ΟΦΑΜ. Η ομάδα δημιουργείται για να παίζει καλό ποδόσφαιρο που να το χαίρονται όλοι οι φίλαθλοι. Εύχομαι όλοι μαζί Διοίκηση, προπονητές, παίκτες και φίλαθλοι να πανηγυρίσουμε μεγάλες επιτυχίες. Ο κόσμος μας έδωσε σήμερα βροντερό παρόν, αν και βρισκόμαστε ακόμα στην τουριστική περίοδο που οι περισσότεροι δουλεύουν. Όσο περνούν οι μέρες η ομάδα θα είναι και πιο έτοιμη, όπως και οι φίλαθλοι. Θέλουμε και πιστεύω ότι ο κόσμος μας θα είναι δίπλα μας, θα ακολουθεί την ομάδα, παρόλο που θα αγωνιζόμαστε λίγο μακριά από το χωριό. Το γηπεδικό είναι το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα και πρέπει να δοθεί λύση. Με ενότητα και συσπείρωση όλων μπορούμε να πετύχουμε, ώστε η ομάδα μας να είναι ψηλά.