ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Νίκος Θεοδοσιάδης: «Θετικό test –Ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα παιχνίδια»

Νίκος Θεοδοσιάδης: «Θετικό test –Ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα παιχνίδια»


Ο Νίκος Θεοδοσιάδης δεν άφησε τυχαία τα σαλόνια της Β΄ Εθνικής και την πανελλήνια καταξίωση (άνοδος στη Football League και κύπελλο Ελλάδας με την ΑΕ Καραϊσκάκης) για μια νεοφώτιστη ομάδα της Γ΄ Εθνικής, όπως είναι ο Κρόνος. Μπορεί να κρατά …χαμηλά την μπάλα και να αποφεύγει τις βαρύγδουπες δηλώσεις και υποσχέσεις, αλλά δεν μπορεί παρά να πιστεύει ότι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε μεγάλες επιτυχίες. 


Η συμβολή του ήταν σημαντική στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς, αφού ο Κρόνος, χωρίς να πιάσει τη μεγάλη απόδοση στον χθεσινό αγώνα με τον ΟΦΑΜ είχε τον απόλυτο έλεγχο παίζοντας με πολύ σωστή τακτική και μάλιστα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως ο ΟΦΑΜ παρά τη διαφορά κατηγορίας.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο www.argyrades.ge, ο Νίκος Θεοδοσιάδης τονίζει:

«Ο αγώνας αλληλεγγύης - Super Cup ήταν για μας ένα test ετοιμότητας σχετικά με αυτά που ζητάμε και κατά πόσο έχει περάσει η φιλοσοφία μου στην ομάδα. Είμαστε απόλυτα κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατακτήσαμε δίκαια το Super Cup. Η ομάδα έδειξε αρκετές από τις αρετές της. Βρισκόμαστε σε μια φάση που προσπαθούμε να περιορίσουμε τα ελαττώματά μας και να ενισχύσουμε τα προτερήματα. 

Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση που έδειξαν τα παιδιά και την κατάκτηση του πρώτου τίτλου. Από σήμερα το μυαλό μας είναι στον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με το Κοντόκαλι και με τον Θεσπρωτό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του και τη στήριξη προς την ομάδα και πιστεύω ότι την ανταποδώσαμε με την εμφάνιση και την κατάκτηση του Super Cup. Θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά μας στη δύσκολη προσπάθεια για μια καλή πορεία στη Γ΄ Εθνική».