ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ισοπαλία 2 – 2 ο Αστέρας στις ΝυμφέςΙσοπαλία 2 – 2 ο Αστέρας στις Νυμφές

Ένα μέτριο δεκαπεντάλεπτο στο Β΄ ημίχρονο στοίχισε στον Αστέρα που έχασε ευκαιρίες για τη νίκη. Σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το 0 -1 του Α΄ ημιχρόνου με δυο γκολ του Μπάγια στο 55΄και στο 60΄και είχαν και δοκάρι με τον ίδιο παίκτη στο 61΄.

Ο Αστερας στο Α΄ ημίχρονο ήταν καλύτερος και προηγήθηκε με τον Μάμαλο στο 35΄που εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Μαρτίνου σε κεφαλιά του Φωτιά. Στο προηγούμενο διάστημα Μάμαλος και Γεωργοπάλης έχασαν ευκαιρίες για γκολ.
Μετά το σε βάρος του 2 -1 στο Β΄ ημίχρονο ο Αστέρας ανέλαβε την πρωτοβουλία κε έχασε σημαντικές ευκαιρίες με Σιμτσάκη, Γαρδικιώτη, Δ. Στούπα και Δ. Ίσερη.
Το 2 – 2 με γκολ του Φωτιά στο 85΄.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία που ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Διαιτησία: Νικόπουλος, Σκορδίλης, Βραδής

Οι συνθέσεις:

ΑΧΙΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ (Α. Πανδής) Μαρτίνος, Τσενεμπής, Λαγοπάτης, Μεταλληνός, Ρίζος, Βοντετσιάνος, Μπάρντι, Βουργίδης, Μαρίτσας, Μπάγιας, Τσουρμανάς. Έπαιξαν και οι: Σγορός, Παναγιωτίδης, Παουλίνης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Φ. Τάντης) Πισσιάνης, Ιωακειμίδης, Α. Ίσερης, Φωτιάς, Πολύζος, Κούμπους, Μουρεχίδης, Δ. Ίσερηξς, Μάμαλος, Γεωργοπάλης, Σιμτσάκης. Έπαιξαν και οι Γαρδικιώτης, Δ. Ασπιώτης, Δ. Στούπας, Καρράς.ΦΩΤΟ: FACEBOOK ΑΧΙΛΛΕΑ