ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στο Μέγαρο, οι χορωδίες «Σαμάρας» και Καντάδα-Μαντολινάτα 2 - 4/11


Στο Μέγαρο, οι χορωδίες «Σαμάρας» και Καντάδα-Μαντολινάτα 2  - 4/11

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Κέρκυρα παρουσιάζει το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, Χορωδιών, Ορχηστρών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 2-4/11 στη συμπρωτεύουσα, υπό τον Σύνδεσμο Φιλαρμονικών – Χορωδιών Ελλάδος (2-4/11) και «κλου» την εμφάνιση της πολυβραβευμένης «China Guangzhou Philharmonic Choir» (2-3/11): της πρώτης, δηλαδή, οικογενειακής Χορωδίας (γονέας - παιδί) στην Κίνα.

Με άρωμα Κέρκυρας, αφού θα συμμετάσχουν:
•Χορωδία Φιλαρμονικής Κορακιάνας «Ο Σπύρος Σαμάρας» (Σάββατο,3/11).
•Κερκυραϊκή Καντάδα και Μαντολινάτα (Κυριακή, 4/11).

Ενώ απ’ τα ωραία tips του τριημέρου προαναγγέλλεται η παρέλαση Φιλαρμονικών απ’ την πλατεία Αριστοτέλους μέχρι τον Λευκό Πύργο, παιανίζοντας εμβατήρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος αποφασίστηκε να δοθεί στο Φεστιβάλ φιλανθρωπικός χαρακτήρας, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθούν σε εθελοντικές οργανώσεις και οργανισμούς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού & Αθλητισμού, Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), Τουρισμού - ΕΟΤ και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ την παρουσίαση θα αναλάβουν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Alpha, Βίκυ Χαντζή και η ηθοποιός. Χριστίνα Τσιώτσου.