ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Απίστευτη ανατροπή: Πώς τα ΜΑΤ βοήθησαν τον 23χρονο – Πόρισμα για αυτοξυλοδαρμό! - ΒΙΝΤΕΟΑπίστευτη ανατροπή: Πώς τα ΜΑΤ βοήθησαν τον 23χρονο – Πόρισμα για αυτοξυλοδαρμό! - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την καταγγελία ενός 23χρονου κάτοικου της Λευκίμμης, ότι υπέστη ξυλοδαρμό από άνδρες των ΜΑΤ, το βράδυ του Σαββάτου, όπως αναφέρουν έγκυρα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις πιο … έγκυρες πηγές υπάρχει … έκθεση που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του 23χρονου για ξυλοδαρμό από τα ΜΑΤ.

Στην πραγματικότητα ο 23χρονος Στέφανος έπεσε μόνος του με τη μηχανή από τα λάδια που έριξαν στο δρόμο, οι Λευκιμμιώτες, οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες έβαλαν φωτιές για να κάψουν τα κτήματά τους και τα σπίτια τους!

Στο ίδιο … πόρισμα περιγράφεται ο αυτοξυλοδαρμός του 23χρονου που είχε σκοπό να ενοχοποιήσει  την αστυνομία και να ενθαρρύνει τους συγχωριανούς του να ασκούν μπούλινγκ στους ατυνομικούς. Έτσι …επιβεβαιώνονται οι δηλώσεις εκπροσώπου των Αστυνομικών Υπαλλήλων ότι «δέχονται μπούλινγκ»! Επισημαίνεται ότι οι τρεις άνδρες των ΜΑΤ έσπευσαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον 23χρονο και να τον στηρίξουν ψυχολογικά μετά από την πτώση του και τον ξυλοδαρμό!

Τα ΜΑΤ είναι φίλοι μας!

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν την ατάκα «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας»  παραλλαγμένη «Τα ΜΑΤ είναι φίλοι μας»! Είναι αυτοί που φυλάνε τα VIP σκουπίδια, τα χρυσοφόροα σκουπίδια για τους μεγαλοεργολάβους που έχουν ως ντίλερ τους εκλεκτούς τοπικούς και κυβερνητικούς  άρχοντες. Άλλωστε οι άνδρες των ΜΑΤ επί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κρατούν ρόπαλα, όπλα, χημικά ως αξεσουάρ στο αριστερό τους χέρι. Είναι τα αμίλητα, ακούνητα, αγέλαστα ανθρωπάκια που δέχονται μπούλινκγ από τους Λευκιμμιώτες που δεν έχουν κατανοήσει τη σημασία των σκουπιδιών για το κεφάλαιο και διαμαρτύρονται άδικα για τις …. χαρτοπετσέτες στον ΧΥΤΑ.

Γαρύφαλλα και τριαντάφυλλα στα ΜΑΤ!

Ύστερα από όλα αυτά οι αγωνιζόμενοι Λευκιμμιώτες σκέπτονται να επανακαθορίσουν τη στάση τους και να αντιμετωπίσουν τα ΜΑΤ ως συμπάσχοντες και συμπονούντες συνανθρώπους υπακούοντας στα κελεύσματά τους. Δε επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες ότι από σήμερα το απόγευμα θα τους προσφέρουν γαρύφαλλα και τριανατάφυλλα!

Δείτε και το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ της αλήθειας