ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μεγάλη νίκη της Αναγέννησης στις Καρουσάδες με 3 - 1!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μεγάλη νίκη της Αναγέννησης στις Καρουσάδες με 3 - 1!

Μεγάλη νίκη για την Αναγέννηση Περιβολίου στο γήπεδο Καρουσάδων σήμερα, Σάββατο 13/10 επί της τοπικής Ολυμπιάδας με 3 – 1. Αποτελεσματική η Αναγέννηση «κλείδωσε» τη νίκη από το Α΄ ημίχρονο πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Μόλις στο 4΄ο κανονιέρης Μίτσουλης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και έγραψε το 0 – 1. Στο 20΄ζευγάρωσε τα τέρματά του βάζοντας τα θεμέλια της νίκης και διαμορφώνοντας το 0 – 2. Η Ολυμπιάδα είχε δοκάρι στη συνέχεια μετά από ενέργεια του Κοσκινά και λίγο πιο πριν ένα καλό σουτ του Φούκη. Ο Ψαρράς στο 30΄μείωσε σε 1 – 2 μετά από κόρνερ του Κοσκινά. Στο 40΄ο Π. Νικομάνης με σουτ που κόντραρε στον Ψαρρά διαμόρφωσε το τελικό 1 – 3 χαρίζοντας την πρώτη και πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Αναγέννησης.

Ισορροπημένο το Β΄ ημίχρονο χωρίς σημαντικές φάσεις. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι σε μια – δυο φάσεις με τον Μίτσουλη και δίκαια πήραν το «2».

Διαιτησία: Νικόπουλος, Κυπριώτης, Βραδής

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ: (Νέτης) Ντάικος, Ρούσσος, Αθανασιάδης, Κομίνης, Ψαρράς, Κοσκινάς, Γ. Μερκούρης, Τσακαλίδης, Καλαμπάης, Κούκης, Κροκίδης. Έπαιξαν και οι: Χ. Μερκούρης, Κουρσάρης, Κυριάκης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ (Γ. Κουρής) Β. Νάος, Γιαννακόπουλος, Βλάσσης, Βάρθης, Μαραβελάκης, Στ. Μίαρης, Σκούφος, Γ. Μίαρης (Καρσελά), Σουλάνης, Π. Νικομάνης. Έπαιξαν και οι: Θ. Μίαρης, Κ. Νάος, Ντούσας, Κ. Μίαρης