ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Φαίαξ 4άρα εκτός τον Κεραυνό Ποταμού!


Η εικόνα ίσως περιέχει: 13 άτομα, περιλαμβάνονται οι Marios Sagias και Giannis Kosmas, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, παιδί, γρασίδι, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Ο Φαίαξ 4άρα εκτός τον Κεραυνό Ποταμού

Δε δυσκολεύτηκε ο Φαίαξ Μαραθιά να πάρει μια ακόμα νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, στο γήπεδο Κοντοκαλίου επί του γηπεδούχου Κεραυνού Ποταμού με 4 – 0.
Το 0 -1 διαμορφώθηκε με αυτογκολ μετά από σέντρα – ξυράφι του Μπράτου στο 20΄. Αυτό ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου, αφού ο Μακαντάνης έκανε εξαιρετική απόκρουση σε φάουλ του Ασπρέα.

Όλα κρίθηκαν στο 61΄που ο Μπότσης κέρδισε πέναλτι και αποβολή του Γεωργοτά. Εκτέλεσε εύστοχα ο Χρ. Νικομάνης γράφοντας το 0 – 2. Αρ. Νικομάνης και Μπράτος μέσα σε λίγα λεπτά, στο 65΄και στο 68΄διαμόρφωσαν το τελικό 0 – 4. Ο Φαίαξ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και εκτός από τα τέσσερα γκολ είχε ευκαιρίες με Αρ. Νικομάνη, Μπότση, Μπράτο και Γούναρη.

Διαιτησία: Μίχος, Θ. Βλάσσης, Π…

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ: Κατσούρας, Βάνας, Σύφαντος, Καράπαπας, Ν. Γεωργοτάς, Ψαρράς, Λαμπίρης, Τρους, Ασπρέας, Χ. Γεωργοτάς, Χειμαριός.

ΦΑΙΑΞ ΜΑΡΑΘΙΑ: (Σπ. Νικομάνης) Μακαντάνης, Κοσμάς, Βλαχόπουλος, Χρ. Νικομάνης, Αρμενιάκος, Μ. Σαγιάς, Μπότσης, Ν. Σαγιάς, Γούναρης, Αρ. Νικομάνης, Μπράτος. Έπαιξαν και οι: Καββαδίας, Αργυροκαστρίτης, Κ. Γκίνης, Χυσάι