ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

9ος Πανελλαδικός Δημόσιος Ταυτόχρονος Θηλασμός στην Κέρκυρα


9ος Πανελλαδικός Δημόσιος Ταυτόχρονος Θηλασμός στην Κέρκυρα


Το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, την Κυριακή 4/11 διοργανώνει μια εκδήλωση – γιορτή για το μητρικό θηλασμό, τον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.

Διεθνώς, από τo 1992 καθιερώνεται ο εορτασμός της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1 – 7/8.

Στην εν λόγω γιορτή συμμετέχουν για ένατη συνεχόμενη χρονιά, μητέρες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, μέλη των ομάδων του Δικτύου, με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα».

Παράλληλα θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν συζητήσεις και θα γνωριστούν όλοι από κοντά!

Αν και ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12:00 θα καταμετρηθούν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που θα γίνει την ίδια ώρα σε όλες τις πόλεις.

Ώρα προσέλευσης: 11:00
Ώρα καταμέτρησης: 12.00
Ώρα λήξης: 14:00

Τόπος: 1ο-5ο Γυμνάσιο Κέρκυρας

Η εκδήλωση (στην Κέρκυρα) διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά από την Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας