ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αποκλειστικό: Ένας ακόμα αυτοξυλοδαρμός ή αυτοτραυματισμός στη Λευκίμμη!


Αποκλειστικό: Ένας ακόμα αυτοξυλοδαρμός ή αυτοτραυματισμός στη Λευκίμμη!

Σύμφωνα με σοβαρή … έρευνα και … έκθεση οι Αλευκιμμιώτες και οι κάτοικοι της Νότιας Κέρκυρας που αγωνίζονται ενάντια στον ΧΥΤΑ πάσχουν από 5μηνη οξεία παραίσθηση, αφού ΜΑΤ δεν … υπάρχουν, η ζωή κινείται σε … φυσιολογικούς ρυθμούς και απολαμβάνουν τις … ελευθερίες και τα … δικαιώματά τους!

Η μαζική παραίσθηση που βιώνουν δεν τους επιτρέπει να δουν την πραγματικότητα. Ότι δηλαδή κάποιοι συντοπίτες τους έχουν τάσεις αυτοξυλοδαρμού και αυτοτραυματισμού. 

Σύμφωνα με την ίδια … έκθεση ο Κ. Ασπιώτης δεν είναι θύμα ξυλοδαρμού από αξιωματικό των ΜΑΤ, αλλά πρόκειται για κλασική περίπτωση αυτοξυλοδαρμού ή αυτοτραυματισμού. Είναι ανάλογη περίπτωση με του 23χρονου Στέφανου πριν από μερικές μέρες.

Δεν αποκλείεται σε επόμενη … έκθεση να αποδειχθεί ότι και η εισβολή των ΜΑΤ σε καφετέρια της περιοχής την Κυρική το βράδυ ήταν φαινόμενο μαζικής οφθαλμαπάτης.

Εμμέσως πλην σαφώς ότι ο Κ. Ασπιώτης δεν ξυλοκοπήθηκε από αξιωματικό των ΜΑΤ το παραδέχονται και οι ίδιοι οι Αλευκιμιώτες που γράφουν χαρακτηριστικά στο FACEBOOK:

«Σκουπιδοιατροδικαστικό πόρισμα: Ο Ασπιώτης τράκαρε με γάιδαρο που πετούσε στον περιφερειακό. Όποιος διαφωνεί θα τρώει γροθίδι»

Περιμένουμε και την επόμενη … έκθεση που θα αναφέρει ότι δεν … υπάρχει ΧΥΤΑ στη Λευκίμμη!

Πέρα από την πλάκα η κρατική βία και τρομοκρατία εντείνεται και παίρνει πρωτοφανείς διαστάσεις στη Λευκίμμη, αφού οι άνδρες των ΜΑΤ κτυπούν και δέρνουν και έχουν κάθε είδους κάλυψη του κράτους και των θεσμών του με αποτέλεσμα να ζητάνε και τα ρέστα. Όποιοι δεν αποδέχονται αυτή την πραγματικότητα θα συλλαμβάνονται ή θα σύρονται στα δικαστήρια.

Έτσι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του corfutvnews.gr

Μήνυση κατά του κατοίκου της Λευκίμμης κατέθεσε ο Αξιωματικός της Αστυνομίας, ο οποίος κατηγορείται για απλές σωματικές βλάβες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδορκία και γι αυτό τον λόγο ακολούθησε η διαδικασία της σύλληψης του κατοίκου μετά από εντολή της Εισαγγελέως.
Σημειώνουμε ότι χτες ο Αξιωματικός ζήτησε από την Εισαγγελέα να γίνει η δίκη, ωστόσο υπήρξε αναβολή από πλευράς του κατοίκου ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο.


Υπενθυμίζουμε οτι σύμφωνα με την Αστυνομία το συμβάν δεν έγινε στο πλαίσιο συμπλοκής κατοίκων με αστυνομικές δυνάμεις, ούτε προηγήθηκαν επεισόδια μεταξύ τους. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση τόσο του κατοίκου που καταγγέλλει τον αστυνομικό, όσο και του αστυνομικού.