ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Χ» ειρουργείο για τον πολύ καλό Κρόνο!«Χ» ειρουργείο για τον πολύ καλό Κρόνο

Γκέλαρε ο Κρόνος σε έναν αγώνα που μπορούσε να "κλειδώσει" τη νίκη από το Α΄ημίχρονο, χθες, Κυριακή 7/10 στην παρθενική του εμφάνιση εντός έδρας στη Γ΄Εθνική με τον Αχέροντα Καναλακίου.

Το Χειρουργείο του Αρτινού διαιτητή Αθανασίου καθόρισε την εξέλιξη του αγώνα με ένα ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος του Κρόνου στο 41΄σε ένα γέμισμα εντός της περιοχής. Κανείς δεν κατάλαβε το πέναλτι εκτός από τον διαιτητή. Αυστηρή και η δεύτερη κίτρινη στον Ντατίδη που με καθαρό τάκλιν στο 50΄έκλεψε τη μπάλα. Καμιά  επικίνδυνη φάση στο Α΄ ημίχρονο στην εστία του Κρόνου.

Ο Κρόνος παρά τις ελλείψεις  (Πετρόγιαννης, Ανυφαντής, Κονισπολιάτης, Πολυχρονάκης, Μεσημέρης) στο Α΄ημίχρονο ήταν πολύ καλός και έχασε ευκαιρίες σημαντικές. Στο 13΄ο Κατσιαμήτας από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ραχιώτη. Ανεπανάληπτο τετ ατ τετ στο 27΄, αλλά ο Κοιλιάρας χάνει τη μεγάλη ευκαιρία.

Στο 30΄ο Χαρτσιάς με εξαιρετική ενέργεια σημειώνει το παρθενικό γκολ του Κρόνου στη Γ΄ Εθνική και γράφει το 1 – 0. Λαμπόγλου και Χαρτσιάς στο 35΄και 40΄χάνουν καλές ευκαιρίες. Στο 41′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ανύπαρκτο πέναλτι με τον Πάνο και ο Βασιλείου διαμόρφωσε το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Στραβά για τον Κρόνο ξεκίνησε το Β΄ημίχρονο με τον Ντατίδη να βλέπει τη 2η αυστηρή κίτρινη κάρτα και να αφήνει τον Κρόνο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με 10. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Κρόνος είχε τη δυνατότητα να νικήσει, αλλά ο Ραχιώτης πραγματοποίησε πολύ καλές αποκρούσεις στο 65΄σε σουτ του Λάμπογλου, του Κατσιαμήτα στο 72΄. Σημαντική φάση για τον Κρόνο στο 80΄. Το καλά εκτελεσμένο φάουλ του Κατσιαμήτα δεν πρόλαβαν να μετατρέψουν σε γκολ Κωστακιώτης και Γραικός.
Προς το τέλος, οι φιλοξενούμενοι την απείλησαν ακόμη και με ήττα, καθώς είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες στο 80΄ και 85΄ με τους Νικολάου και Βασιλείου.

Τέλος, με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς και ο Αχέροντας, καθώς, αποβλήθηκε ο Νόνας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αθανασίου από την Άρτα, με βοηθούς τους συντοπίτες του, Παπαδημητρίου και Μάνο.

ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Ζάχος, Κωστακιώτης, Αχείμαστος, Γραικός, Ντατίδης, Χατζηδημητρίου, Λάμπογλου (89′ Βλάσης), Κοιλιάρας, Χαρτσιάς, Κατσιαμήτας, Σπαχίου (89′ Πουλημένος).

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Χρήστος Τζίμας): Ραχιώτης, Ζδράβος, Χρηστογιάννης (84΄Κώστας), Φράγκος, Πάνος, Νόνας, Βασιλείου (88΄Μυζεκιάρι), Γούλας, Κούσης (81΄Καρίπογλου), Λουκούμης (63΄ Νικολάου), Ελέζι.