ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τεμπλόνι – Λευκίμμη –Όλη η Κέρκυρα θαμμένη στα σκουπίδα – ΦΩΤΟ που δε σοκάρουν πια - η «κανονικότητα» της Κέρκυρας!Τεμπλόνι – Λευκίμμη –Όλη η Κέρκυρα θαμμένη στα σκουπίδα – ΦΩΤΟ που δε σοκάρουν η «κανονικότητα» της Κέρκυρας!

Σκέψεις και φωτογραφίες της Νικολέττας Σαμοϊλη από το Gruppo di Η ΑΛΛΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ

...Τεμπλόνι Κέρκυρας....η πλήρης καταστροφή... δεν έχω λόγια...όχι γιατί αδυνατώ να μιλήσω....γιατί στη φρίκη δε χωράει έλεος ...μόνο ευαισθητοποίηση και αντίσταση.....έχουμε κάθε δικαίωμα να ζήσουμε στη γη μας...αφορά όλο το νησί....Βοράς, Μέση, Νότος. Στη Λευκίμμη αυτό θα εφαρμόσουν....το ξεκίνησαν ήδη... με σκουπίδια σύμμεικτα όπως αυτά, τυλιγμένα με σελοφάν....με ματ, συλλήψεις και κατοχή της περιοχής....όχι δεν είναι άχρηστοι....είναι επιλογή...η κοινωνία του νησιού να διεκδικήσει καθαρό περιβάλλον και να ζούμε ελεύθεροι στη γη μας!

..Λευκίμμη λίγα μόνο μέτρα πριν τη γέφυρα....ο φακός δεν έπαιρνε όλα τα σκουπίδια....τα μισά μέσα στο ποτάμι.....μαζί με την αποχέτευση....ίδια εικόνα σε όλη τη Λευκίμμη και σε όλο το νησί...τα σκουπίδια με το σχισμένο σελοφάν και τα σύμμεικτα είναι στη χωματερή που τα φυλάνε τα ματ....καθώς και τον αποκλεισμό της περιοχής μας.. απαγορεύεται να πάμε στα κτήματά μας και να περάσουμε από τον περιφερειακό....είμαστε αποκλεισμένοι... Όλοι το γνωρίζουν....σκηνές κατοχής που δε ζήσαμε...τώρα τις ζούμε....Η Λευκίμμη και όλο το νησί σε κατάσταση πολιορκίας από σκουπίδια και στη Λευκίμμη και από ματ....5 μήνες τώρα.....Θέλουμε να ζήσουμε σε καθαρή και λεύτερη γη...ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!