ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«ΦΙΛΙΑ» από τα παιδιά του ΟΛΥΜΠΟΥ & του ΚΡΟΝΟΥ»«ΦΙΛΙΑ» από τα παιδιά του ΟΛΥΜΠΟΥ & του ΚΡΟΝΟΥ»
Σάββατο 13 Οκτωβρίου στο γήπεδο του ΟΛΥΜΠΟΥ. Ένα όμορφο πρωινό για τα παιδιά του ΟΛΥΜΠΟΥ και του ΚΡΟΝΟΥ. Ένα πρωινό που οργάνωσαν οι υπεύθυνοι των ακαδημιών του ΟΛΥΜΠΟΥ και του ΚΡΟΝΟΥ στους μικρούς αθλητές τους. Η συνάντηση περιλάμβανε παιχνίδια στις κατηγορίες μπαμπίνι, προτζούνιορ κσι τζούνιορ τα οποία συντόνισαν πολύ ωραία οι προπονητές Ναπολέων Μακρής, Γρηγόρης Τσίτουρας και Άρης Πανδής.Ο ΟΛΥΜΠΟΣ φρόντισε να κεράσει με γλυκά όλα τα παιδιά καθώς και τους γονείς τους.
Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν την όλη δράση και έστειλαν όλα μαζί το δικό τους μήνυμα ξεδιπλώνοντας δεκάδες χαρτάκια ου έλεγαν "ΦΙΛΙΑ". Το μήνυμα δηλαδή του διαπαιδαγωγικού αθλητισμού που η αθώα παιδική ψυχή είναι έτοιμη να το εισπράξει και να το σηκώσει ψηλά όταν της προσφέρεται.
Από τη μεριά της Ακαδημίας του ΟΛΥΜΠΟΥ οι υπεύθυνοι κ. Κώστας Ρούσσινος και Σπύρος Γκόγκος ευχαρίστησαν τον υπεύθυνο της ακαδημίας του ΚΡΟΝΟΥ κ. Καββαδία που βοήθησε να γίνουν τα παιχνίδια και εξέφρασαν την ελπίδα τους η συγκεκριμένη συνάντηση να μείνει στην ιστορία και για ένα άλλο λόγο. Να είναι η τελευταία που θα έχει γίνει με τη σημερινή μορφή του γηπέδου του ΟΛΥΜΠΟΥ και τον επόμενο μήνα οι ομάδες να συναντηθούν στο ίδιο γήπεδο αλλά σε άλλες γηπεδικές συνθήκες. Αυτές που δικαιούνται τα παιδιά μας στον 21ο αιώνα ...