ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Σπ. Σπύρου υποψήφιος Περιφερειάρχης: «αναμένω τη στήριξη της ΝΔ», αλλά η ΝΔ ετοιμάζει την Ρ. Κράτσα(;)Ο Σπ. Σπύρου υποψήφιος Περιφερειάρχης:  «αναμένω τη στήριξη της ΝΔ», αλλά η ΝΔ ετοιμάζει την Ρ. Κράτσα(;)

Μύλος όσον αφορά τον υποψήφιο περιφερειάρχη στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων της ΝΔ. Ο πρώην Περιφερειάρχης Σπ. Σπύρου ανακοίνωσε την οριστική του απόφαση να κατέλθει ως υποψήφιος και στις προσεχείς εκλογές. Ενώ, όπως υποστηρίζει “έχω ζητήσει τη στήριξη του Προέδρου της ΝΔ, την οποία και αναμένω”. Από την άλλη οι πληροφορίες από τη ΝΔ αναφέρουν ότι «κλείδωσε» η υποψηφιότητα της Ρόδης Κράτσα. Η επί τρεις θητείες ευρωβουλευτής της ΝΔ (1999,2004, 2009) Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου έλκει την καταγωγή της από την Ζάκυνθο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε Μέχρι τις 15/10 αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του νυν Περιφερειακού Συμβουλίου, πρώην Περιφερειάρχης και άλλοτε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Σπύρου θα είναι, κατά δήλωση του, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και στις προσεχείς εκλογές.

Αναλυτικά, στη γραπτή του δήλωση ο κ. Σπύρου αναφέρει τα εξής:

«Αποτελεί πλέον απόφασή τόσο δική μου όσο και των συνεργατών μου να είμαι επικεφαλής ψηφοδελτίου το οποίο θα διεκδικήσει την ηγεσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στις προσεχείς εκλογές. Ζητώ την στήριξη της ίδιας της κοινωνίας, με την οποία διατηρώ μακρά και διαρκή σχέση εμπιστοσύνης, εκτίμησης και σεβασμού.
Έχω ήδη ζητήσει και την στήριξη του προέδρου της Ν.Δ. την οποία και αναμένω. Καλώ όλους όσους επιθυμούν να πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή. Καλώ όλους όσους μας γνωρίζουν και αγαπούν τον τόπο τους να συμμετέχουν. Η παράταξή μας είναι ανοιχτή για άτομα άξια, εργατικά που με ανιδιοτέλεια θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο μας.»