ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Λακκούβες ντροπής και θανάτου στη Λευκίμμη!
Λακκούβες ντροπής και θανάτου στη Λευκίμμη!

Για το άθλιο και επικίνδυνο οδικό δίκτυο της Κέρκυρας έχουμε αναφερθεί πολλές φορές και δε σταματήσουμε να αναδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία το πρόβλημα και τις ευθύνες της κεντρικής και τοπικής εξουσίας, γιατί καθημερινά οχήματα τσακίζονται και ανθρώπινες ζωές κινδυνεύουν, άνθρωποι τραυματίζονται ή και χάνουν τη ζωή τους.

Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο FACEBOOK, η πρώην Πρόεδρος του συλλόγου Αλεύχιμον Μαρία Κοντομάρη, όπου δείχνουν μια λακκούβα ντροπής και θανάτου στον εσωτερικό δρόμο Λευκίμμης εκεί που γίνεται υποχρεωτική πορεία καθώς ο Περιφερειακός δρόμος είναι κλειστός τους τελευταίους 4 μήνες από την Αστυνομία.

Αναδημοσιεύουμε την ανάρτησή της

Εδώ βλέπουμε τον κεντρικό δρόμο της Λευκίμμης που εξυπηρετεί όλη την κίνηση από και προς το λιμάνι, τον Κάβο, την Κέρκυρα αλλά την ευρύτερη περιοχή. Τους τελευταίους 4 μήνες που θεωρήθηκε απαραίτητο ότι για τη φύλαξη της χωματερής στη Λευκίμμη πρέπει να κλείσουν τον περιφερειακό της, εμείς είμαστε αναγκασμένοι να περνάμε όλη μέρα από αυτ;oν εδώ το δρόμο που στη φωτογραφία βλέπετε το καλύτερο ίσως τμήμα του . 

Ο υπόλοιπος είναι πολύ πιο στενός, με στροφές και γεμάτος λακκούβες. Εδώ πρέπει να τονίσω ότι η φυλάξη της χωματερής γίνεται στο περιφερειακό δρόμο 1 km μακριά απο τη χωματερή (τυχαίο; ) . 4 μήνες η συγκεκριμένη λακκούβα παραμένει στη θέση της .Κανείς δεν σκέφτηκε ότι αφού πιάνει σχεδόν όλο το δρόμο, θα έπρεπε να επισκευαστεί για να αποφύγουμε ατυχήματα .Δημοτικοί σύμβουλοι, Τοπικά συμβούλια Λευκίμμης η έστω η αστυνομία που παρακολουθει από μακριά την ταλαιπωρία μας ; Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι Νότου, τεχνικές υπηρεσίες; Σιωπή και απάθεια.

Σημείωση: Προτείνω οι εξετάσεις για δίπλωμα μηχανής να γίνονται από εδώ και πέρα σε αυτον τον δρομο . Φυσικά οχταρια για δυνατούς οδηγούς!