ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κινητοποιήσεις στην Κασσιόπη για τα σκουπίδιαΚινητοποιήσεις στην Κασσιόπη για τα σκουπίδια

Αφόρητη η κατάσταση με τα σκουπίδια και στην Κασσιόπη. Το γραφικό χωριό της Βόρειας Κέρκυρας έχει μετατραπεί σε απέραντη χωματερή. Μέχρι και το Δημοτικό Σχολείο έχει περικυκλωθεί από τα σκουπίδια με σοβαρούς κινδύνους για την υγεία μαθητών, δασκάλων και κατοίκων.

Η αγανάκτηση και η οργή ξεχείλισε για αυτό και οΣύλλογος Γονέων Κασσιόπης, σε ανακοίνωση του καλεί τους γονείς για ενημέρωση την Τρίτη 12:00- 14:00, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο και των κινητοποιήσεων.


Ενδεικτικές και οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως η παρακάτω


 Η Βόρεια Κέρκυρα ξεσηκώνεται κι επαναστατεί.... 

Η κατάσταση με τα σκουπίδια στο νησί των Φαιάκων είναι κατά γενική ομολογία αφόρητη..., κι η αγανάκτηση των κατοίκων έχει ξεχειλίσει..., και γιγαντώνεται έτι περαιτέρω μπροστά στη νωχελικότητα έως και πλήρη απραξία των υπευθύνων δημοτικών αρχόντων...
Σ΄ αυτό το όντως δύσοσμο περιβάλλον που αυτόματα δημιουργείται, οι κάτοικοι της Κασσιώπης και των γύρω περιοχών αποφάσισαν να πάρουν την τύχη του χωριού τους, των παιδιών τους και της τοπικής οικονομίας τους στα χέρια τους...
Το σχολείο της Κασσιώπης βρίσκεται στην κυριολεξία περικυκλωμένο από τόννους σκουπίδια και το τοπικό γήπεδο γεμάτο από τα απορρίμματα της ευρύτερης περιχοχής...!!!
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Κασσιώπης με ανακοίνωσή του καλεί τους γονείς και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής για ενημέρωση την Τρίτη 12:00- 14:00, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο και των κινητοποιήσεων.
Γ. Σπ. Π.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων