ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Επικίνδυνο το οδικό δίκτυο Τρουμπέτα-Λάκωνων-Λισιπιό - Επιστολή προς την Περιφέρεια


Επικίνδυνο το οδικό δίκτυο Τρουμπέτα-Λάκωνων-Λισιπιό - Επιστολή προς την Περιφέρεια

Ανοιχτή  επιστολή προς την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έστειλαν  ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Αλειμματάδων Γιώργος Κατσαρός, ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Κρήνης Σπύρος Καζιάνης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μακράδων Γιώργος Κούρκουλος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λακώνων κ. Στραβοράβδης.

Με την επιστολή ζητούν απαντήσεις για το επικίνδυνο οδικό δίκτυο στην επαρχιακή οδό Τρουμπέτα-Λάκωνων-Λισιπιό, τονίζοντας ότι οι όποιες παρεμβάσεις δεν έχουν αλλάξει την κατάσταση.

Αναλυτικά η επιτολή :

«Σας γνωρίζουμε ότι από την περιοχή των Τοπικών κοινοτήτων μας, διέρχεται η (επαρχιακή) οδός Τρουμπέτα-Λακώνων-Λισιπιό, η οποία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι  οδός με μεγάλη  κυκλοφορία  (τουριστικά λεωφορεία, τουρίστες κ.λ.π). Στην οδό αυτή από την κατασκευή της έχουν γίνει ελάχιστες παρεμβάσεις επισκευής με αποτέλεσμα να είναι πάρα πολύ επικίνδυνη για τα οχήματα και τους επιβαίνοντες. Η δε τελευταία επισκευή που έγινε πρόσφατα, ύστερα από πολλές παρεμβάσεις μας προς την υπηρεσία σας, δεν άλλαξε καθόλου την επικινδυνότητα της οδού αυτής.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εγγράφως, σε ποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ανατέθηκε το έργο της ασφαλτόστρωσης της πιο πάνω οδού, υπό ποιο νομικό καθεστώς ανέλαβε ο εργολάβος, αν προκηρύχθηκε διαγωνισμός και ποιος είναι αυτός και σε κάθε περίπτωση ποιες υποχρεώσεις ανέλαβε ο εργολάβος και με τι τίμημα».