ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η αποστολή & τα ευχαριστήρια της ΑΕ Λευκίμμης – Δ. Μαγκαφίνης: «Μονόδρομος η νίκη»!Η αποστολή & τα ευχαριστήρια της ΑΕ Λευκίμμης – Δ. Μαγκαφίνης: «Μονόδρομος η νίκη»!

Η ΑΕ Λευκίμμης αγωνίζεται την Κυριακή 14/10, 4 μμ, εκτός έδρας στο δημοτικό γήπεδο Κομποτίου Άρτας με αντίπαλο τον νεοφώτιστο ΑΟ Φλωριάδας.
Διαιτητής: Μάριος Σιντόρης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Δημήτρης Τίκας & Γιώργος Παπαλαζάρου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)
Παρατηρητής διαιτησίας: Κώστας Αθανασίου (ΕΠΣ Ηπείρου).

Ο Δ. Μαγκαφίνης δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Βούλγαρη, Βασιλάκη, όπως και τους Κάντα, Βλάσση και τον Καμαρά πουβδεν έχει έρθει η μπλε κάρτα. Επανέρχονται οι Στέρεφ, Γαστεράτος. Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Λέτσος, Παναγιωτίδης, Στέρεφ, Λίμα, Γραμμένος, Βλάχος, Α. Παπαδόπουλος, Δ.Παπαδόπουλος, Κιοσσές, Μητσόπουλος, Κιπτίου, Θεοδωράκης, Τσεβανέδης, Σερμανάι, Βαρούχας, Τσόφλιος, Καμαρά, Γαστεράτος, Λεπενιώτης.

Στο πλευρό της ΑΕΛ θα βρίσκονται πολλοί φίλοι της που οργανώνουν εκστρατεία στην Άρτα.

Δ. Μαγκαφίνης: «Μονόδρομος η νίκη!»
Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο www.argyrades.gr ο προπονητής Δημήτρης Μαγκαφίνης τόνισε: «Για μας είναι μονόδρομος η νίκη, γιατί είμαστε πληγωμένοι από τον τρόπο που ισοφαριστήκαμε στις καθυστερήσεις στον προηγούμενο αγώνα και ενώ παίξαμε πολύ καλά. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας»

Ευχαριστήριο στον κόσμο και την ΠΑΕ Κέρκυρα
1.    Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ευχαριστεί το φίλαθλο κοινό της ομάδας για την μεγαλειώδη παρουσία τους στον αγώνα της Κυριακής,καθώς επίσης τους χορηγούς μας και όσους βοηθούν έμπρακτα το σωματείο μας στην μεγάλη προσπάθεια και στους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας την φετινή σεζόν.
ΜΟΝΟ Α.Ε.Λ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
2.    Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ευχαριστεί την ΠΑΕ Α.Ο.Κ Κέρκυρα για την παραχώρηση του βοηθητικού γηπέδου στον Πλάντραφο για την πραγματοποίηση προπονήσεων σε φυσικό χλοοτάπητα,ώστε η ομάδα μας να είναι πανέτοιμη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Α.Ο. Φλωριάδας στο γήπεδο του Κομποτίου.