ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τα αποτελέσματα στον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας – Ποιοι εκλέγονται & τα συγχαρητήρια της ΝΟΔΕ – ΝΔΤα αποτελέσματα στον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας – Ποιοι εκλέγονται & τα συγχαρητήρια της ΝΟΔΕ – ΝΔ

Στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, για την ανάδειξη του νέου 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η “Ενιαία Προοπτική – Γιατροί της Κέρκυρας”, που κατέλαβε 6 (έξι) έδρες. Ακολούθησε η παράταξη “Κίνηση Ιατρικής Συνεργασίας” με 2 (δύο) έδρες, ενώ από 1 (μία) έδρα κατέλαβαν οι παρατάξεις: “Αδέσμευτη Ιατρική Κίνηση – ΑΔΙΚ”, “Ιατρική Συνεργασία” και “Νέα Ιατρική Πορεία”.
Εγγεγραμμένοι: 371. Ψήφισαν: 300. Άκυρα: 9 και Λευκά: 3.

ΕΝΙΑΙΑ ΠΡΟΟΟΠΤΙΚΗ – ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Έλαβε 149 ψήφους και 6 έδρες
ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Έλαβε 40 ψήφους και 2 έδρες
ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΔΙΚ: Έλαβε 39 ψήφους και 1 έδρα
ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ Έλαβε 29 ψήφους και 1 έδρα
ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  Έλαβε 20 ψήφους και 1 έδρα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ – ΔΗΠΑΚ Έλαβε 12 ψήφους και καμία έδρα
Σύμφωνα με πληροφορίες εκλέγονται:

Ενιαία Προοπτική Γιατροί της Κέρκυρας: 6 έδρες

Καλούδης Δημήτρης
Αποστολίδου Αναστασία
Γιάγκας Χρήστος
Πάσχος Αντώνιος
Σαγιάς Γεώργιος
Σπύρου Άγγελος
Κίνηση Ιατρικής Συνεργασίας: 2 έδρες

Σπίγγου Τατιάνα
Σπίγγος Κωνσταντίνος
Αδέσμευτη Ιατρική Κίνηση: 1 έδρα

Μαραγκού Χρυσούλα
Νέα Ιατρική Πορεία: 1 έδρα

Μάστορας Σπύρος
Ιατρική Συνεργασία: 1 έδρα

Μηλιός Γεώργιος


Συγχαρητήρια από ΝΟΔΕ – ΝΔ Κέρκυρας

Η ΝΟΔΕ Κέρκυρας αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τον συνδυασμό «ΕΝΙΑΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ – ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ», ο οποίος κατήγαγε λαμπρή νίκη στις χθεσινές εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας, λαμβάνοντας απόλυτη πλειοψηφία 6 εδρών στο Διοικητικό Συμβούλιο, έναντι μάλιστα 2 εδρών που έλαβε η απερχόμενη Διοίκηση.

Η ΝΟΔΕ Κέρκυρας στήριξε την προσπάθεια του συνδυασμού «ΕΝΙΑΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ – ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» από την πρώτη στιγμή, πιστεύοντας στις δυνατότητες του, και έχοντας απόλυτη πίστη ότι η ενότητα και οι κοινοί στόχοι, σε μια εποχή που ο Ιατρικός Σύλλογος μπορεί παίξει έναν πρωτεύοντα ρόλο, θα έφερναν ένα λαμπρό αποτέλεσμα, όπως και συνέβη.

Θέλουμε ολόψυχα να ευχηθούμε και στους εκλεγέντες στο ΔΣ, και στους εκλεγέντες στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, και στους εκλεγέντες στην Εξελεγκτική Επιτροπή, και στα εκλεγέντα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου, συγχαρητήρια και καλό έργο. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα και όλους όσους συμμετείχαν στον συνδυασμό, αλλά δεν κατάφεραν να εκλεγούν.