ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Διακοπή της συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου – Εγκρίθηκαν οι δίμηνες συμβάσεις και η παράταση συμβάσεων αποκομιδής απορριμμάτωνΔιακοπή της συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου – Εγκρίθηκαν οι δίμηνες συμβάσεις και η παράταση συμβάσεων αποκομιδής απορριμμάτων


Αλήθεια ή ψέματα ότι η διακοπή της σημερινής έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου οφείλεται σε τεχνικούς λόγους;

Αυτό επικαλέσθηκε το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Κέρκυρας, στη συζήτηση για τις  εργολαβίες αποκομιδής και τις δίμηνες συμβάσεις.

Ωστόσο εγκρίθηκαν τα θέματα που αφορούσαν την παράταση συμβάσεων αποκομιδής απορριμμάτων αλλά και την πρόσληψη διμηνιτών, καθώς επίσης και τα θέματα 4 και 5 που αφορούσαν την έγκριση αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κέρκυρας περί αναμόρφωσης του δημοτικού προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2018 και η παράταση ισχύος της υπ’ αριθμόν 20-437/13-08-2018 Αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κέρκυρας.

Το 3ο θέμα της έγκρισης ανάθεσης σε εξωτερικούς αναδόχους της αποκομιδής σωρών απορριμμάτων με παράλληλη συντήρηση του δικτύου με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης θα συζητηθεί στη συνεχιζόμενη συνεδρίαση.

Από τη συνεδρίαση αποχώρησαν η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Ρεδαιστινός, ενώ τα θέματα ψήφισαν οι παρατάξεις της Μ. Υδραίου και του Γ. Τρεπεκλή.

ΠΗΓΗ: Στοιχεία από το ρεπορτάζ του corfutvnews.gr & startmedia.gr