ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ενίσχυση του Κρόνου με Γιώργο Γκέκα από τα σαλόνια της Β΄Εθνικής!Ενίσχυση του Κρόνου με Γιώργο Γκέκα!
Μια πολύ σημαντική μεταγραφή για τον Κρόνο 10 μέρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Απόκτησε τον μεσοεπιθετικό Γιώργο Γκέκα που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦ Ιεράπετρας, ενώ έχει πλούσιο βιογραφικό από τη Β΄Εθνική, αφού έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Β' Εθνικής στις παρακάτω ομάδες: Απόλλων Καλαμαριάς 2014-2015, Αγροτικό Αστέρα 2015-2016, Πανσερραϊκό 2016-2017

Η επίσημη ανακοίνωση:

Μιά σπουδαία μεταγραφή ακόμα για τον Κρόνο μας καθώς ο 25χρονος Γιώργος Γκέκας συμφώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας μας Γιάννη Καραϊσαρλή και ντύθηκε στα μπλε.
Με καταγωγή από την Νεάπολη Λασιθίου αγωνίζεται σε όλη τη δεξιά πτέρυγα. Έχοντας ένα δυνατό βιογραφικό ο Γιώργος έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Β' Εθνικής (Μιά σπουδαία μεταγραφή ακόμα για τον Κρόνο μας καθώς ο 25χρονος Γιώργος Γκέκας συμφώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας μας Γιάννη Καραϊσαρλή και ντύθηκε στα μπλε.
Με καταγωγή από την Νεάπολη Λασιθίου αγωνίζεται σε όλη τη δεξιά πτέρυγα. Έχοντας ένα δυνατό βιογραφικό ο Γιώργος έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Β' Εθνικής (Απόλλων Καλαμαριάς 2014-2015, Αγροτικό Αστέρα 2015-2016, Πανσερραϊκό 2016-2017) και το τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΟΦ Ιεράπετρας στη Γ' Εθνική.
Να ευχηθούμε στον Γιώργο υγεία και επιτυχίες σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!