ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Όλγα Τσιλιμπάρη: Δεν κατεβαίνω με τον Ραιδεστινό στην Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση


Όλγα Τσιλιμπάρη: Δεν κατεβαίνω με τον Ραιδεστινό στην Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση

Η συμμετοχή του πρώην αντιδημάρχου στις εκλογές των αιρετών για τα ΥΣ των εκπαιδευτικών με το ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης προκαλεί αντιδράσεις. Χαρακτηριστική η δήλωση της Όλγας Τσιλιμπάρη που είναι από τα ιστορικά στελέχη της ΕΑΚ

Η δήλωση:

Το όνομά μου δεν περιλαμβάνεται στα ψηφοδέλτια της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης, στην οποία και ανήκω, για τις εκλογές αιρετών αντιπροσώπων των εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΔΕ Κέρκυρας και στο ΑΠΥΣΔΕ Ιονίων Νήσων.

Ο Γ. Ραιδεστινός, στέλεχος ως τις 9 Αυγούστου 2018 της δημοτικής παράταξης Νικολούζου, συνυπεύθυνος για τη λειτουργία του παράνομου ΧΥΤΑ Λευκίμμης, για την επιβολή αστυνομικής βίας και καταστολής των ΜΑΤ στην περιοχή και για την προσπάθεια εκμετάλλευσης των γεγονότων αυτών από ακροδεξιούς και φασιστικούς κύκλους, θα είναι υποψήφιος με την Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση.

Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο δεν ταιριάζει με τις αγωνιστικές λαϊκές παραδόσεις, τις δημοκρατικές ευαισθησίες, την αγωνιστική διαδρομή της παράταξης και τη φυσιογνωμία των αγωνιστικών μετωπικών συνδικαλιστικών σχημάτων.