ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η επιστροφή του Β. Ξάνθη στο λιμάνι: «Είμαι χαρούμενος – θα βοηθήσω για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»Η επιστροφή του Β. Ξάνθη στο λιμάνι: «Είμαι χαρούμεμονος – θα βοηθήσω για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Ο Βασίλης Ξάνθης που συνέδεσε το όνομά του με τη μεγαλύτερη επιτυχία στην Ιστορία του Αστέρα, την κατάκτηση του τίτλου το 2016 και την άνοδο στη Γ΄Ε θνική μέσα από μπαράζ επιστρέφει στο λιμάνι δηλώνοντας χαρούμενος και έτοιμος να βοηθήσει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως δηλώνει στο www.argyrades.gr
 Για την Ιστορία να αναφερθεί ότι το καλοκαίρι έγιναν συζητήσεις με τη Διοίκηση του Σπ. Κουρτέση και τον Β. Ξάνθη που δεν καρποφόρησαν, αλλά τώρα η επιστροφή είναι πραγματικότητα.

Η ανακοίνωση του Αστέρα

Ο Αστέρας Πετριτή ανακοινώνει την επιστροφή του καταξιωμένου προπονητή Βασίλη Ξάνθη. Ο Βασίλης έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία με τον Αστέρα, κατακτώντας το μοναδικό πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας. Η οικογένεια του Αστέρα τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!

Οι δηλώσεις του Βασίλη Ξάνθη στο www.argyrades.gr

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που ξαναγυρίζω στην ομάδα του Αστέρα. Είναι σημαντικό ότι γνωρίζω πού ήρθα, αφού με τους ανθρώπους της ομάδας έχω ξανασυνεργαστεί και ξέρουν τον χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό μου. Γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις και έτσι δε θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής. Έχω μια άποψη για την ομάδα, αφού με πολλούς παίκτες έχω συνεργαστεί και με άλλους τους ξέρω από την Κέρκυρα.
Πιστεύω με την εμπειρία μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει με στόχο το πρωτάθλημα, όπως έχει καθοριστεί από το καλοκαίρι. Αυτό έχουν δείξει οι άνθρωποι του Αστέρα με τις κινήσεις και τη στάση τους. Δε χρειάζονται λόγια, αλλά δουλειά , υπευθυνότητα και προσπάθεια από όλους γιατί δε θα είναι εύκολο».