ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Νικητής ο Φαίαξ με 1 – 0 στο τοπικό ντέρμπι με τον ΑΟ ΒασιλατίκωνΝικητής ο Φαίαξ με 1 – 0 στο τοπικό ντέρμπι με τον ΑΟ Βασιλατίκων

Ενδιαφέρον το σημερινό, Σάββατο 10/1,1 τοπικό ντέρμπι της Β΄ΕΠΣΚ μεταξύ του ΑΟ Βασιλατίκων και του Φαίακα Μαραθιά που διεξήχθη στο γήπεδο Περιβολίου παρουσία πολλών φιλάθλων. Δίκαιη νίκη του Φαίακα με 1 - 0 που ήταν καλύτερος, κυρίως, στο Α΄ ημίχρονο.

 Όλα κρίθηκαν στο 37΄όταν ο Μπότσης με σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε στον Γ. Κάντα κατάληξε στα δίχτυα του Γαστεράτου για να διαμορφωθεί το 0 – 1 που ήταν και το τελικό σκορ. Ο Μπότσης είχε και δοκάρι στο 43΄μετά από σέντρα του Γεωργοπάλη. Ο Φαίαξ απείλησε και με τους Αρ. Νικομάνη και Γούναρη.

Στο Β΄ ημίχρονο ο ΑΟΒ ανέβασε την απόδοσή του, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις. Ο Φαίαξ παίζοντας πιο αμυντικά πήρε τη νίκη, ενώ απείλησε με τους Δ. Νικομάνη, Αρίστο και Καββαδία.


Διαιτησία: Διαβάτης, Κυπριώτης, Ίσσερης

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΩΝ: (Λειτούργης) Γαστεράτος, Ν.Κουλούρης, Σπ. Νικομάνης, Αρσ. Κουλούρης, Γ. Κάντας, Ι. Κουλούρης, Κόσσια, Λειτούργης, Βλάσσης, Σπ.Κάντας, Σαμοϊλης. Έπαιξαν και οι: Η. Πλασκασοβίτης, Κουτρούλης, Μυρίλλας.ΦΑΙΑΞ ΜΑΡΑΘΙΑ: (Σπ. Νικομάνης) Μακαντάνης, Δ. Νικομάνης, Γεωργοπάλης, Χρ. Νικομάνης, Αρμενιάκος, Μ. Σαγιάς, Αρ. Νικομάνης, Ν. Σαγιάς, Μπότσης, Γούναρης, Κοσμάς. Έπαιξαν και οι: Καββαδίας, Μηνάς, Βλαχόπουλος.

ΦΩΤΟ Φ. Βλαχόπουλος (4)