ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Έ«Χ»ασε ευκαιρίες ο ΑΟ Βασιλατίκων 1 – 1 εκτός με τη ΓΕΘ
Έ«Χ»ασε ευκαιρίες ο ΑΟ Βασιλατίκων 1 – 1 εκτός με τη ΓΕΘ


Έ«Χ»ασε ευκαιρίες ο ΑΟ Βασιλατίκων να πάρει τη νίκη, σήμερα, Σάββατο 3/11 στο Θινάλι από την ΓΕΘ και έμεινε στο 1 – 1. Με μόλις 13 παίκτες η αποστολή του ΑΟΒ που είχε σημαντικές απουσίες, όπως οι: Κόσσια, Άλμπαν, Σπ.Κάντας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 35΄, αν και ο ΑΟΒ είχε την υπεροχή, χωρίς, όμως, να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Στο Β΄ ημίχρονο ο ΑΟΒ είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες. Στο 50΄διπλή ευκαιρία σε τετ α τετ με τον Λειτούργη που απόκρουσε ο τερματοφύλακας και στη δεύτερη προσπάθεια η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 62΄ο Λειτούργης πήρε το αίμα του πίσω διαμορφώνοντας το 1 – 1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Από το σημείο αυτό το παιχνίδι «άνοιξε» με τους νεαρούς παίκτες της ΓΕΘ να βγαίνουν στις αντεπιθέσεις επικίνδυνα σε 2 – 3 φάσεις, χωρίς, όμως, κλασική ευκαιρία. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι στο 80΄με τον Κουτρούλη έχασαν την κλασική ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, όταν σούταρε από θέση τετ α τετ πάνω στον τερματοφύλακα.

Διαιτησία: Καββαδίας, Μουζακίτης, Μπρέλας

ΓΕ ΘΙΝΑΛΙΟΥ: Εκκρεμεί

ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΩΝ: (Λειτούργης) Παπαβλασόπουλος, Ν. Κουλούρης, Σπ. Νικομάνης, Αρς. Κουλούρης, Γ. Κάντας, Πλασκασοβίτης, Ι. Κουλούρης, Σαμοϊλης, Βλάσσης, Λειτούργης. Έπαιξε και ο Κουτρούλης.